Kristi Flygare

.

God kväll i denna sena timma!

Benjamin Ingrosso tog oss precis till final i Eurovision song contest på lördag, tjoho! Tycker låten är jättebra, man ska spela den HÖGT i bilen, testa om ni inte redan gjort det ;)

En otroligt vacker Kristi Himmelsfärds dag har vi haft här i stan denna torsdag (läs söndag) Började med att Jens gick till lekpark med tjejerna och hade med sig frukost, så anslöt jag och Maximilian. Såååå himla vackert ute, allt i naturen har fullkomligt exploderat och fåglarna kvittrar som aldrig förr. Gör mig lycklig ända in i själen 💚

Sen har det blivit massa trödgårdsfix och häng I vår lilla oas mitt i centrum! Barnen har haft picknick och det har cyklats och hoppats studsmatta, handlats en massa glass av glassbilen och planterats. Känns som sommaren redan är här!

Nu läggdags, på återseende!

Kramar Anna

 

 1. Nä jag tycker Kristiflygare låter otrevligt, varför ändra på vad det heter och betyder?
  Må så gott/MH

 2. God förmiddag,
  Ja, visst har vädret varit underbart -hoppas det håller i sig! :D Hörde och såg att det var många som höll på ute igår. Vi fick lite hemhandlat i blomväg bl.a., men tog oss också tid att gå på underbar promenad runt en sjö. Därför hann jag inte plantera nånting. (Måste nog köpa lite jord och sten till rabatten också, så får ta lite sånt i helgen istället.) Jobb denna klämdag, men nu är det ju helg om några timmar igen! ;) :D
  Massor kramar o trevlig helg!
  Rebecca

  1. Ja verkligen, man blir ju alldeles lycklig!!! Jobba på dom sista timmarna nu, så får du ha en riktigt härlig helg!! Kramkram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..