Match made in heaven

.

Tjingeling,

Känslan när man precis tagit emot mattleveransen man väntat och längtat efter, och man rullar ut mattan en bit och man inser att den är mer än helt MAGISK, då är den materiella lyckan total! Den kommer göra underverk för känslan i vår matsal.

Att sedan väggfärgen i rummet och färgen på mattan dessutom verkar bli ännu bättre match made in heaven än jag trodde gör ju saken bara ännu bättre – Think I´m in love ♥

.

 

Måste bara hitta ett gäng starka människor som kan komma och hjälpa till att lyfta matsalsbordet som väger nästintill 200 kg(!) och ja det är helt sant. Inte så att jag enkelt kan flytta bordet på egen hand med andra ord, inte ens med hjälp av Jens kan vi fixa det själva. Får bjuda in ett gäng vänner/grannar att lyfta så fort som möjligt för kan knappt vänta på att den ska vara på plats på riktigt.

Ska visa helhets bilder när den väl är på plats!

 Kram/Anna

 1. Jag ÄLSKAR din gamla matta i matsalen, ska ni göra er av med den så hojta till! Kram från Malmö

  1. Ja den är underbart fin den också, men den får flytta till ett annat rum här i huset bara :) Stor kram Anna

 2. Vi håller på och ska byta bänkskiva i köket och väljer mellan marmor och komposit. Hur tycker du att marmorskivan på ert bord är om man jämför med bänkskivan i köket? Vad tycker du att det är för för- och nackdelar med de olika varianterna?

  Jättetacksam för svar!

  1. Alltså Marmor är alltid marmor utseendemässigt, det ÄR allra vackrast det går inte att komma ifrån, MEN det är ju också jättekänsligt mot fläckar så gillar man inte att marmorn ändrar utseende pga av fläckar från en massa saker så ska man välja komposit för den förändras inte för fem öre. En del tycker att det är fint när det syns att man lever och att det blir märken/fläckar i marmorn, andra gillar det inte alls, så man får fundera på hur man är som person. Jag själv vet att jag hade tyckt det var jobbigt i köket med marmor av den anledningen, men ett bord där vi inte äter vid varje dag det funkar. Så ja jag vet inte om det hjälpte nått i ditt val, men jag är SKITNÖJD med att vi valde komposit till köket och skulle välja samma igen om jag skulle bygga nytt kök :) Lycka till med valen och trevlig kristiflygare!

 3. Du gör det igen 😍 Så himla snygg matta 👍🏻 Sååå fint med mönster i en enfärgad matta. Var har du beställt den?
  Kram 🌼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..