Ingen vanlig dag ♥

.

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det maken ♥ och pappan i denna familjs födelsedag. Vi var uppe före tuppen i morse jag och barnen för att hinna fira honom innan vi skulle iväg allihopa med frukost på sängen, ett gäng födelsedagspresenter och så den obligatoriska ”ja må du leva” i lite olika tonarter och spruckna stämmor ;)

Födelsedagspresenterna bestod av ett gäng klädesplagg, böcker och en hatt. Och nej det var varken en kubb- eller höghatt om nån nu trodde det, även om han, likt mig själv börjar komma till åren nu – haha! Utan det var en snygg klassisk stråhatt med svart band runt att skydda huvudet med, med tanke på mitt inlägg från tidigare idag, om att man ska vara rädd om sig i solen och skydda sig mot UV-strålarna.

.

Ikväll ska vi fira födelsedagsbarnet vidare med smörgåstårta som jag gjort, och en prinsesstårta som jag köpt i det alldeles strålande majvädret! 24 grader plus visar termometern på just nu, tror knappt det var uppe i dom temperaturerna på hela förra sommaren, lovely!

Senare denna tisdag missar jag inte första delfinalen i Eurovision Song Contest som börjar kl 21 direkt från Lissabon/Portugal! Benjamin Ingrosso är dock inte med, utan det är först på torsdag.

Ha en fortsatt fin tisdag!

Kramar Anna

  1. Grattis i efterskott Jens! :) :D
    Massor kramar från en av Annas mest trogna läsare (som hängt med sen 2008!).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..