I annonssamarbete med OSLO SKIN LAB

The Solution!

.

Nu har jag kört The Solution Anti Wrinkle Collagen från Oslo Skin Lab i drygt 8 veckor. Hur är då resultatet?

Ja det har ju inte skett en total förvandling av mitt ”gamla” jag, det vore väl att ta i. Jag var och gjorde en ny hudanalys (hudanalysen är alltså gjord här i stan båda gångerna, så det är inte kopplat till Oslo Skin Lab överhuvudtaget) och min kollagennivå har stigit från 50 till 52. Det säger inte mig så mycket, men man kan ju konstatera att det är en ökning.

Det jag själv märkt tydligast är att min hud inte är i närheten av så torr som den brukar vara om vintern, och då har vi ju ändå haft en väldigt kall period det senaste. Vid denna tid förr om åren brukar jag få dränka mig i feta hudkrämer i tid och otid, vilket jag inte behövt överhuvudtaget dom senaste månaderna. Om detta har med kollagenet att göra, det vet jag inte, men nått positivt har hänt med huden. Sedan att fina linjer och rynkor i ansiktet skulle ha försvunnit, det tycker jag inte är lika tydligt som just att huden känns sååå mycket mera fuktad och mjuk på kroppen, som en bebis nästan ;)

.

Även om jag nu inte ser en dramatisk skillnad i mitt ansikte, så har detta kollagen varit med i tre olika fasta studier publicerade i ansedda medicinska tidskrifter (bland annat i Karger), och där visade det på en genomsnittlig minskning av rynkors djup på mer än 20 % efter 8 veckors regelbunden användning.

Jag kommer köra vidare med kollagenpulveret och se om det händer mer saker. Egentligen borde jag kanske sluta ett tag och se om kliandet och den torra huden kommer tillbaka, men vet inte om jag vågar. Jag är nämligen väldigt nöjd med att slippa allt extra smörjande som vintern annars brukar föra med sig för min del.

.

Vill ni också testa The Solution får ni 65% rabatt om ni går in här.

Ha en fortsatt bra dag!

Kramar Anna

 

 

 

 1. Jag tror att det är fukt din hy behöver. Inga feta krämer men någon som är rik på fukt.
  Hälsningar Eva

 2. God morgon,
  Förstår precis vad du menar; man vill helst inte avbryta bara för att kolla om det är den grej man testade som verkligen gjorde nytta, eller huden bara råkade få en bättre period som sammanföll med användandet. ;) :) Men oavsett skönt att du slipper torrhet just nu! Om inte annat kommer det säkert en tid där du av en eller annan anledning slutar med pulvret och då lär du ju se, om inte annat.
  Jag har ju använt olika mer eller mindre medicinska hudvårdsmärken genom åren, för att få bukt med vuxenakne. Dock har jag bara stött på ett märke som verkligen löste problemet, men då blev huden extremt torr istället och produkterna innehöll så mycket ”skit” (allergiframkallande t.ex.) att jag bara använt det i omgångar. De senaste åren har jag hittat ett märke som återfuktar min hud bättre än ngt annat gjort (slapp alla flagor och ett oändligt ”scrubande”) och även om det inte helt kommit till bukt med aknen, så är det ett märke jag definitivt inte vill överge. Det är sådan skillnad på ytstrukturen på huden och produkterna är väldigt aktiva. Men nackdelen är att man måste köpa den på salong.
  Massor kramar!
  Rebecca

 3. Så spännande! Rynkorna bryr jag mig inte ett dugg om, men att slippa,torr hud är värt så himla mycket – jag testar direkt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..