Alla mina liv!

 

Tjingeling lördag,

Denna lilla bok ”Alla mina liv” skriven av Anitha schulman som låg hemma, slängde jag ner i packningen. Brukar föredra pocketböcker när jag är ute och reser, men denna bok är väldigt liten och tunn så den passade faktiskt ganska bra i handbagaget. Boken lanseras som en roman, men om man nu ska tro på rykten är den också är en smula självbiografisk ;)

”Frida är många saker. Småbarnsmamma, framgångsrik i sitt yrke. Nyskild. Stark – det är vad alla säger till henne, att hon är så stark, så det måste väl stämma? Väl?” skriver förlaget Lava Förlag om boken.

Vi får se vad jag tycker om den, den verkar vara väldans lättläst och omslaget är snyggt om inte annat ;)

Läs mer om boken här

 

Ha en kalasfin lördag!

Stor kram

Anna

  1. Nina skriver:

    Säger samma som ovan. Min far har aldrig gillat Patrick Ekwall men fick hans bok och läste den och har nu en helt annan uppfattning. Vet man bakgrunden så förstår man varför vissa är jobbigt kaxiga. En ren överlevnads grej kanske…? Älskar böcker!

    1. Ja så klokt skrivit, för det är ju ofta så att det ligger saker bakom folk olika typer och hur dom framställer sig själva. Jag har inte börjat på boken ännu, får återkomma om jag änrat uppfattning! Jag älskar också böcker!! Ha n fin start på måndag!

  2. Tack för bok-tips! Även om just Anitha inte direkt tilltalar mig så är det alltid kul att se vad andra läser och vem vet, hon kanske överraskar 😃😉
    Kram 🌸

    1. Jag känner exakt samma, hon tilltalar inte mig heller egentligen. Känner henne ju inte, men så som hon framställer sig själv i media tilltalar mig inte. Blev dock inte att jag började läsa boken nu på resan, så får återkomma om det blev en överraskning eller inte ;) Kramkram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..