P u d r i g t

.

Tjingeling,

Tisdagen är i gång, och imorgon är det Alla Hjärtans dag! En färg man ofta ser och förknippar med just ”hjärtedagen” (förutom rött då) är ju rosa. Men samma kulör är också något som är återkommande varje vår i mångas hem, och det är ju onekligen så att när det går mot ljusare tider, så känns det helt rätt att frossa i denna härliga pudriga nyans. Jag är likadan, det brukar smyga sig in både en och två nyasner av rosa i soffan bland kuddarna för att ta ett exempel!

Blir ni ”rosa” på våren?

 

Här ovan på collaget ser ni ett gäng finheter i just rosa, och det är inga direkta dyrgripar heller, utan något man kan satsa på utan att göra hål i plånboken :)

____________________________________

1) Snygg sammetsfåtölj från Åhléns
2) Våfflat överkast från H&M Home
3) Söt elefantkudde perfelt i barnrummet från Åhléns
4) Sammetskudde från H&M Home
5) Vackra sängkläder från MilleNotti
6) Morgonrock från H&M Home
7) Snygg kruka ISADECO
8) Rosa porslinskopp från H&M Home
9) Folieballonger ”I♥U” från Lagerhaus
10) Snäckkudde från Ulrika Gyllstad
11) Runda ljusstakar från Lagerhaus
12) Matta från Mio

.

_____________

.

.

Ett annat riktigt budgettips är denna runda spegel från Rusta. Runda speglar är ju extremt populärt just nu. Så är ni ute efter en till riktigt pangpris så har ni denna med måttet 65 cm i diameter (ganska stor) Priset 199 kr kan man väl inte uppröras över heller :)

Vi ses snart igen!

Kramar

 1. Tack för tipset om spegeln den måste spanas in. Håller tummarna att den finns med vit ram :)
  Stolen är också helt ljuvlig, letar ny till arbetshörnan här hemma. Denn blev absolut en kandidat.
  Kram

 2. Spegeln måste jag spana in, sugen på den runda från House Doctor men denna var det betydligt bättre pris på😃
  Jag tycker rosa är en så fin färg hemma hos andra och i kläder på andra, men själv är jag nog en väldigt icke-rosa person. Vet inte varför, önskar att jag tyckte om det för det är en ju en väldigt vacker och skir färg!
  Vill också passa på att tacka för tipset för länge sedan om köksluckor som panel på väggarna. Vi ska göra om vårt sovrum nu och jag föll pladask när jag såg att du gjort det i matsalen och ert sovrum, och nu är tiden äntligen kommen till vårt sovrum (en aning renoveringsless make hehe). SÅ fint och väldigt kreativt av dig!
  Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..