F r e d a g s b e s t y r !

.

Jag brukar få frågan titt som tätt vad vi putsar vår kökskran i mässing med, och jag kör alltid med Häxans metallputs köpt i vanlig matvarubutik, funkar perfekt!

.

Tjingeling,

Idag blir det fredagsmys med familjen, första vardagsveckan 2018 i skola/förskola och jobb är snart avklarad. Om någon timma ska barnen hämtas hem, och då har jag i ett tidigare svagt ögonblick under veckan som gått lovat ett vi ska baka nått tillsammans. Synd på det just nu ganska renstädade köket tänker jag nu när fredagen plötsligt är här och jag måste införliva löftet, haha!

För det blir alltid ett mindre kaos vid dessa baktillfällen med barn, mjöl och annat som hamnar all over, och det ska kivas om mått, kavlar och gud vet allt som alla ungar måste ha exakt samtidigt, men mysigt också på sitt sätt. Jag minns mina egna bakstunder tillsammans med min mamma (och hos farmor) som liten. Små fina barndomsminnen, vill gärna att mina barn ska få likadana!

.

Önskar er alla en härlig fredag och helg! Vi hörs snart gen det lovar jag! Sköt om er, och simma lugnt :)

Kramkram!

.

 

LOADING..