Heltäckningsmatta

  

Garderoben har äntligen fått sig en heltäckningsmatta!

 

Urmysig att sätta fötterna när man ska klä på sig på morgonen.

Den lilla puffen är från Bloomingville.

Mattan är en grå skimrande sak från Kilandsmattor. Valde ingen jättedyrgrip till matta då det ju är inne i en garderob, och jag är jättenöjd med resultatet. Mattan heter Malibu, kulören är grafit.

.

Tjingeling,

Så var det dags igen att ha barn hemma med feber. Denna gång är det Maximilian som ligger nerbäddad som en varm, liten snörvlande kamin. Vid såna här sjuktillfällen är Ipad en bra manick som roar, medan jag kan jobba på med mitt så gott det går. Maken är i Paris sedan i måndags och jobbar där nere denna vecka, så honom hade man ju inte mycket nytta av idag ;)

Nu om något helt annat. Härom veckan la jag äntligen in heltäckningsmatta i min klädkammare. Vart på g i åratal, men aldrig fått tummen ur, men nu så har JAG alldeles på egenhand lagt in mattan. Sjukt stolt över mitt jobb och det blev så himla bra och mysigt i garderoben! Vill hänga där inne hela tiden :) Dock svårt att fota, färgerna blir inte rättvisa, men ja ni ser ju i alla fall.

.

.

Jag ska även byta ut den tunna bänkskivan som sitter över lådorna, den bågnar som ni ser, men det utbytet måste jag ha lite hjälp med. Mina föräldrar kommer till oss några dagar innan jul, så då tänkte jag att pappa ska få hjälpa mig med det lilla projektet, men han vet inte om det ännu. God Jul pappa ;)

Nu ska jag se om min lilla sjukling vill ha något annat att äta än isglass. Vi hörs snart igen!

Kramar

 1. Superfint!

  Jag har en fråga; du som är rutinerad trebarnsmamma, hur är det?
  Vi har två tjejer på 1,5 och 5 år men är sugna på en till liten.
  Men undrar hur det är att gå från två till tre barn?
  Vissa säger att det är ”tuffare” att gå från ett till två barn, andra säger att gå från två till tre barn är ”tuffare”?

  Skulle bli glad om du ville skriva ner din åsikt/känsla om detta :)

  Ha det fint!

  Kram Karolina

  1. Jag tycker att det var tuffare att gå från två till tre barn än från ett till två (det tyckte jag int evar jobbigt alls, flöt på bara) och det berodde på att jag plötsligt inte har händer och armar så det räcker till alla, men så fick vi också 3 barn före det gått 4 år, så Maximilian och Celine var ju jättesmå när Julie kom, Celine var bara 1,5 år och Maximilian var 3,5 år Så dom var ju inte självgående på nått vis och behövde mycket hjälp dom också. Men låt dig inte avskräckas, tre barn är det perfekta antalet barn <3 Ni får ju dessutom längre mellan era barn, och då tror jag det blir på ett helt annat sätt. Era barn kommer ju vara minst 2,5 år och 6 år när ett eventuellt syskon kommer. Kör på säger jag, man ångrar det aldrig! Lycka till, kraaaam

   1. Förstår att det var intensivt i början.
    men sån tur de har nu som är så nära varandra i ålder😊

    Tack för ditt svar, känner mig peppad, ska bara övertala min man nu🙈😊

    Läser ofta din blogg, tycker den och du har bra energi över sig.

    Ha en fin helg!

    Kram Karolina

 2. Snyggt, imponerande att du har gjort det själv, jag betalade en mindre förmögenhet för att min matta lagd.
  PS, glöm inte att reklammarkera👍

 3. Halloj i lunchtimmen,
  Vad duktig du är som lagt in mattan helt själv! :) Skulle jag nog inte våga mig på. :) (Men å andra sidan är vi allergiska/överkänsliga mot damm i mitt hushåll, så vi kör väldigt mattfritt överallt; har bara en innanför dörren. Så jag behöver väl heller inte våga. :) )
  Jättefint blev det i klädkammaren!! :D Minns att du ville byta trådbackarna och det där blev ju jättebra! Så härligt att se en klädkammare som inte är överbelamrad heller -ähum, du skulle se våran! *asg* Men vi får större klädkammare snart och det ska bli synnerligen intressant att se hur mkt som ryms där..! *fniss* Vi börjar där och sen ser vi om vi får ha extrarummet till kombinerat kläd/musik-rum eller ej. :)
  Massor kramar!
  Rebecca

 4. Så tjusigt!
  Har också en walk-in-closet med heltäckningsmatta och fullkomligt älskar det.
  Super snyggt som sagt.

  Tack för en härlig o mysig blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..