Fördriva en höstkväll på bästa sättet

 

.

God kväll,

Så var denna onsdag snart till ända också! En högst medioker dag har det varit om man får säga så :) Just nu; kvällsmys i soffan med tända ljus, fruktsallad, och en spännande bok, Bonde söker fru i bakgrunden. Sista barnet (läs; Maximilian) somnade för kvällen för en halvtimma sedan, och ja soffan och en läskig bok är allt man behöver en regnig onsdagskväll i oktober ;)

Laddat upp med 3 nya deckare (bästa genren om ni frågar mig!) att fördriva just såna här mörka höstkvällar med. ”Den goda dottern”, och ”Smugglaren” Inte läs dom ännu, men de verkar spännande. Och så fjärde boken i serien om åklagaren Jana Berzelius, ”Pappas pojke”, sååå spännande!  Har ni inte läst Emelie Schepps böcker, gör det pronto eller önska er dom i julklapp och läs nästa år!

.

 

Var sååå länge sedan jag åt en fruktsallad förresten (är riktigt dålig på att äta frukt om jag ska vara ärlig) men blandade alltså ihop en idag och det är ju väldigt gott och fräscht, så vet inte riktigt varför jag inte gör det oftare än bara några få gånger om året :) En c-vitamin kick kan ju aldrig bli fel heller så här på hösten!

Ha en skön kväll nu så hörs vi!

Kramar

 1. Men vad roligt med dina böcker, jag har precis läst två av dem ☺️ Slaughter och Schepp – båda får 👌🏻
  Har du läst Jussi Adler Olsens serie? En av de bästa deckar-serier jag läst! Jag är tokig i deckare, helst danska (bor i Köpenhamn) men svenska och engelska går också bra. Tycker bara att det är lite jobbigt i starten, innan man ”känner” huvudpersonen 😂 Kan du inte tipsa om andra deckar-favoriter du har, så jag har andra förslag till att fördriva höstmörkret med?
  Kram till dig och tack för en bra blogg

 2. Ulrika skriver:

  Hej Anna! Skrivit till dig tidigare angående teknikstrul i bloggen. Får endast upp första bilden i telefonen och text samt ANNONS ANNONS. DE konstiga kjkkkkkj är borta men förfarande fungerar det inte som tidigare utan jag måste klicka in och läsa webbversionen eller vad det står för att se alla bilder och så. Upplever det bara på din blogg. Följer många via Bloglovin men det blir inte såhär på någon annan. Önskar dig en fin em/kväll. Mvh Ulrika

  1. Jag har lämnat detta problem vidare till IT tidigare, och dom jobbar på problemen, men tror inte dom riktigt vet vad dom gör… :/ Så sjukt irriterande när jag själv inte bara kan rätta till felen själv utan måste förlita mig på andra.. Gah! Men hoppas verkligen att det ska fixas till, och att dom finner vad problemet är på just min blogg :( Tack för du säger till, annars vet man ju inte för jag själv upplever inte som du via min mobil nämligen.. Tack det samma önskar jag dig!! Kram

 3. God morgon,
  Jag har svarat även under inlägget jag skrev i igår, men svarar här också:
  Teknikstrulet har jag upplevt endast via dator, då det är det enda jag använder. Blir samma sak i flera olika webbläsare och på flera olika datorer. (Men alla är PC.) Har lyckats utröna att det KAN bero på att kontaktuppgifterna helt plötsligt försvinner i fälten (medan man skriver kommentaren) när man skrollat lite. Skitmysko.

  1. Ja det är himla konstigt, men jag ska säga det till IT, att en liten scrollningen kan vara boven.. låter ju skumt men med teknik förvånar inget mig ;) Ha en kalasfin dag! Kram

 4. Emelie skriver:

  Har just börjat läsa Emelie Schepps böcker som utspelar sig i min kära hemstad Norrköping. Håller med om att dom är väldigt bra och spännande, och det blir extra speciellt när det hela tiden nämns platser jag så väl känner igen…

  1. Ja det kan jag tänka mig att det blir extra kul när man känner igen områden och platser! Jag själv är dock dålig på Norrköping ;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..