Skoförvaring

 

 

kkkkkkkkkkkkkkkkkk

Tjingeling,

Alltså detta med att hålla ordning i hallen, det håller max i två dagar i detta hem, sedan är det skor överallt igen! Trots att vi har ett gäng platsbyggda hyllor/fack för skorna, samt ett skoskåp på väggen så räcker det ändå inte till. Man kan tro att det bor en tusenfoting här.

Det är maken som har flest skor, det trodde ni inte va? I alla fall ståendes i hallen. Dom flesta av mina står ganska prydligt uppe i min garderob. På god andraplats så kommer Celine, tätt följd av Julie med flest skor i hallen. Maximilian han har klart minst, men det beror nog mest på att han inte ärver i samma utsträckning som systrarna ;)

kkkkk

lklklklklk

Tips mottages om någon av er sitter på något riktigt fiffigt förvaringsknep för skor i hallen. Får gärna vara dold sådan, men alla tips är välkomna!

På återseende, och ha en bra dag!

Kramar Anna

llllllllll

 

 

 

  1. Smart, och oreda i skåpen det gör ju inget så länge det inte syns ;) Tack för tipset, ska kika på den på Ikea nästa ggn jag är där!! :)

  1. Tack för tipset, vilken jättefin låda!!

 1. God eftermiddag,
  Min man är heller inte dålig med att ha skor framme. ;) Men vi har löst det så att varje person (nu är vi bara två, men ändå) har ”sitt utrymme”, vare sig det är ett skoställ, hylla, skåp eller vad som. Om man drar fram fler skor än vad den platsen tillåter, får man lägga undan något par i klädkammaren, så alla skor får plats vid dörren.
  I övrigt tänkte jag föreslå ett sådant där väggfast skoskåp, men ni har ju redan ett sådant, såg jag ju sen på bilden. ;) Men ni kanske hade vantar och sådant där i?
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Ska väl tillägga att vi i klädkammaren bl.a. har ett hängade skoställ som kan placeras på dörr eller vägg och där är det lätt att hänga dit ett par och ta med sig ett annat par, lite snabbt. (Men det är ju inte snyggt att ha det ”öppet”.) De skor som inte ska användas på några månader, gör vi rent lite grand och lägger i skolåda (uppmärkt med bild på dojjan ifråga) i klädkammaren. :)

 2. Diana skriver:

  Alltså jag skulle behöva någon som form av skoförvaring hos oss, vi har kaos hela tiden typ :)

 3. Eva skriver:

  Hej Anna vi hade som du platsbyggt skoförvaring.tog bort ställde en lika stor garderob men midre djup bredvid den vi hängde kläder i.. Satte in hyllfack där vi la skydd på köppt på ikea och vips svalde den alla skor och tom plats över .

  Den lilla bit som blev kvar ställde vi en fotpall som barnen sitter på när de ska ta på sig sina skor .Super bra blev det .Kram Eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..