Kräftpremiär i lusthuset

Kräftpremiär i lusthuset

Kräftpremiär i lusthuset

016

Kräftkalas va det här!!

002

Dukat i vårt lusthus

010

Mysigt eller hur?

015

Bästa snapsen till kräftor tycker jag att OP Andersson är!

009

Tur vi hade ett rejält bord så vi fick plats med allt :P

006

Körde med varsin kantarelltoast som liten aptitretare innan vi satte igång och frossa i kräftor och annat smarrigt.

025

Jag ser väl rätt redo ut att hugga in på skaldjuren, eller vad säger ni, haha! Ser ut som jag fått på mig dumstruten också  ;)

007

 

011

.

Tjingeling,

Hoppas ni haft en fin helg hittills. Här inne avlöser ”kräftinläggen” varandra, men tänkte bara visa några bilder från fredagskvällen, som blev sååå lyckad. Dels en riktigt fullträff att duka och sitta ute i lusthuset. Kunde inte bli mysigare och mer stämningsfullt. Skamligt nästan att det var första gången vi satt där ute i fredags någonsin sedan vi flyttade hit. Mest använt huset som förråd, måste bli ändring på det hädanefter :)

Som sagt en superlyckad och trevlig kväll blev det verkligen. Längesedan jag skrattade så mycket, och kräftor och alla tillbehör är ju bara så himla gott. Nu lägger vi kräfthattarna på hyllan i två veckor, sedan är det dags igen då vi är bortbjudna på ytterligare ett kräftkalas, tjohoo!

.

034

Mysigt värre, tänk lite färg på väggar och tak så man slapp

036

.

Idag söndag, veckans vilodag, och vi har inte jättemycket planerat utan tar nog mest dagen lite som den kommer. Har ett gäng tvätthögar i källaren som borde vikas och plockas in i garderoberna. Det finns alltid att göra här hemma så sett, men man kan ju välja lite när man känner för det som tur är.

Ha en kalasfin dag, på återseende!

Kramar Anna

.

 

  1. Ser ju fantastiskt mysigt och trevligt ut! Vad är det för ost du har skurit upp så fint i skivor? Smart idé! Jag brukar ha Manchego och någon brieost på kräftskivan.

  2. God morgon,
    Ser verkligen jättemysigt ut! :) Många bra tips var det också här i kräftinläggen. :)
    När jag växte upp, hade vi tillgång till eget kräftfiske, vilket så klart var väldigt lyxigt. Nu för tiden har jag inte det längre, så det blev till att köpa på affären. (Hittade i alla fall svenska och den sort jag ville ha.) Tänkte fråga dig om du brukar göra ngt omkok eller låta kräftorna ligga i nytt spad? Tänkte ge mig på det för första gången i år. (Har inte blivit av tidigare, då det bara är jag som äter. A gillar inte och tål heller inte riktigt skaldjur.)
    Massor kramar!
    Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..