Good morning

005

.

Hej på er,

Jag börjar faktiskt längta lite tillbaka till vardagen och riktiga rutiner. Mer ordning på allt från sömn till mat och ja bloggen också för all del. Sjukt svårt att sitta ner och få till inspirerande inlägg med tre barn runt en hela dagarna som pockar på uppmärksamhet. Jag klagar inte, det är en lyx att få vara hemma med dom och låta dom (likt mig själv) ha riktigt många veckor i sträck ledigt. Men det är också sanningen att det går inte att sitta en längre stund vid datorn och tro att man ska få någonting gjort.

Så egentligen vill jag med detta tacka alla er som ändå klickat er in här kanske t o m dagligen, eller i alla fall några gånger i veckan under sommaren fast det kanske är lite tunt med inspiration mellan varven. Så tacksam, och jag lovar att jag kommer snart tillbaka helhjärtat igen :)

.

008

.

När det blir vardag igen, då ska jag ta tag i både motion och maten likt Kristin Kaspersen i boken ”Good Morning” Tror jag ska tjuvstarta redan imorgon med lite mer nyttigheter, men ikväll ska jag på tjejmiddag, och gissar på att det kanske inte blir jättenyttigt ;)

Stor kram till er alla

/Anna

 

  1. ullie skriver:

    min egentid vid datorna o ilägg är oftast mellan kl 23-02 dåå är min tid liksom . med större barn som inte kommer i säng pockr på uppmärksam het ja det slutar inte med åren direkt så

    Önskar dej o de små en fin morgondag o sol hoppas vi på kramar om

    1. Jag brukar köra tidiga mornar, men just nu så har vi prioriterat att sova – haha! Så ”missar” den där datatiden när barnen fortfarande sover ;) Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..