Ett sent halloj!

Ett sent halloj!

014
002
.

.

God kväll,

Jag brukar ju ofta skriva några rader här inne redan på morgonkvisten innan dagen drar igång. Men både igår och idag har jag vart uppe före tuppen med ungar och allt, och sedan direkt iväg och jobbat med en 3:a här i stan. En hyresrätt som precis ombildats till bostadsrätt och som behövde en stor dos kärlek ;) Nu är den äntligen klar, fotografen var där i eftermiddags och nu kan jag andas ut en stund :)

Damp ner ett gäng med böcker jag beställt i brevlådan denna eftermiddag. Alla med mat som innehåll. Daniel Lakatosz ”Daniels Matresa” (gillade honom redan i Sveriges Mästerkock för något år sedan, så himla duktig) ”Läkarens Guide till den naturliga supermaten” av Helena Nyblom, sagt det förut, men är så intresserad av detta med ”supermat”, och vill lära mig allt! Sist ett kök som jag inte är bekant med överhuvudtaget egentligen det persiska köket, och boken ”Mammas persiska kök”, men blev nyfiken så den hamnade i varukorgen också :)

.

006
007
.

Blir till att strax sjunka ner i sängen, nyduschad och bläddra och inspireras av böckerna och en massa goda recept och vackra matbilder, älskar´t!

Kram och godnatt!

/Anna

.

.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..