Torsdagsfunderingar

107

128

123

.

Godmorgon,

Hoppas ni vaknat till vad som kommer att bli en riktig bra dag!

Fick frågan häromdagen om vad för vårplagg vi ska satsa på till barnen i år, och jag har inte tänkt så mycket på det ännu om jag ska vara ärlig. Men vi har kört denna variant från Molo med en björntass på ärmarna till alla tre barnen sedan dom föddes. Jättenöjd med dom. Först körde vi alltid med en mjuk overall med huva när dom var riktigt små bebisar ur samma serie, och sedan har vi gått över till fleecejackan i flera olika färgkombinationer. Lurviga och härliga.

Maximilian har här fått sig en blå variant från Emelies Butik, och den blir perfekt så fort vinteroverallen ska gömmas längst in i garderoben om några veckor framåt. Tjejernas plagg däremot måste jag gå igenom, dom ärver ju av varandra oftast, Celine av Maximilian och Julie av Celine så inte alltid dom behöver nya saker på samma sätt som Maximilian. Han har skjutit i höjden sista halvåret dessutom, så mycket som behöver uppdateras inför våren, både byxor, skor och annat.

.

 

122

.

Förresten är det fler än jag som plötsligt ser att det ploppar upp en massa reklamannonser mitt i mina inlägg? Visst en stor annons överst mellan rubriken och själva inlägget har det varit tidigare, och i slutet emellan dom olika inläggen. Men nu får jag sedan någon dag tillbaka upp 2-3 olika annonser i ett och samma ett inlägg ibland.. Så har det väl inte varit förut? Eller är jag helt snurrig nu? Gillar´t inte alls oavsett, mitt estetiska öga gör riktigt, riktigt ont :(

Måste nog ta och undersöka detta lite närmare tror jag här under dagen :)

Sköt om er, och ha en toppenbra torsdag!

Kramar Anna

.

 1. Ola skriver:

  Jag gillar det vita skåpet, var är det köpt ?

  Mvh, Ola

 2. ullie skriver:

  jodå har oxå tänk på de där som kommer in annonser oså konstigt
  att de växer de små får ju utöka allt. nu har två utav tre barn växt om mamma inte svårt säger min man du är ju bara 157 hA HA JA MEN ÄNDÅ de växer för fort
  ha en in fredag kramar

 3. Tora skriver:

  Älskar Molo, har haft både denna fleecejacka och andra plagg från dom. Stort gilla, fin blå va det på denna variant måste kika lite närmare på denna till min son :)

  Tack för fin blogg med bra blandning av olika typer av inlägg. Läser varje dag men är dålig på att kommentera.

  Kram T

  1. Tack glad jag blir att du läser varje dag! Och ja Molo har mycket fint, köpt en klänning till Celine också inför för resa med glasstryck på, blev en succé kan jag meddela när hon såg den ;) Kramkram

 4. Superfina bilder som alltid och härlig fleece.
  Gör gärna ett inlägg om de nya klädinköpen sen :)
  Kram och ha en toppenfin dag du med!

  1. Tack snäll du är! Ja blir det flerköp vårinköp lovar jag att skriva några rader om det :) Kramar Anna

 5. Åsa skriver:

  Tack för en toppenblogg!
  Annonsen du menar kan vara Programmatiska köp, en annons som säljs in och hamnar på olika sidor, tex Damernas Värld, kolla med Damernas för det kan vara så det är.

  1. Tack snälla! Okej, jag hänger inte med riktigt med på det tekniska och hur du menar :) Men har mejlat DV för att se om detta är något nytt eller bara fel just nu! Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..