Söndagsmood

Söndagsmood

017
026

 

Hej söndag,

Dagen har bland annat ägnats åt att ta ut julgranen, till Julies stora sorg. Hon fullkomligt gallskrek med stora tårar som rullade ner för kinderna samtidigt som hon skrek; ”Nej, nej nej inte min gjan” när morfar satte sekatören i dom torra numera lite silvergrå grangrenarna och började nerklippningen. Stackars liten! Hon har nästan varje morgon sedan granen kom in strax före Lucia tänt den tillsammans med mig. Och varje morgon sedan dag ett har hon också ”klappat” den ömsint och sagt ”fin gjan”. Så det blev ett minst sagt känslosamt farväl för 2-åringen när det var dags julgransplundring detta år :)

.

025

.

Denna vackra buketten fick jag av mina föräldrar. Tycker om yvigheten, och färgerna tillsammans, såååå fint! Anemoner som ju dom blå blommorna heter, är så vackra, och den rosa bolliknande blomman det vet jag inte vad det är (någon som vet?) men också den så himla fin. Och så några kvistar med det vita små blommor som jag heller inte vet vad det är (körsbär, persika?) men oavsett vad det nu är så ger dom mig vårlängtan :)

Hoppas ni haft en fin helg, imorgon är det måndag, men planeringsdag både på förskolan och skolan här i stan, så barnen är lediga, så vår rikytigta vardag efter jul- & nyårshelgerna börjar först på tisdag.

På återseende, och ha en fortsatt fin kväll.

Kramar Anna

.

 

 1. Vilket hem du har!! Så fint 😍 Vart ifrån är sidobordet? Kram

  1. Tack :) Det kommer från Svenska Hem och heter Mood! Kramar

 2. Anna skriver:

  Vilken härlig vårbukett! Tur vi är på rätt sida av året nu :)
  Den rosa är en ranunkel, så härliga!

  1. Ja det känns alltid skönt att vara över på rätt sida året när det går mot våren, även om det i nuläget är långt kvar så är det ändå på rätt sida ;) Tack jaså är det en ranunkel, måste vara en dubbelvariant då, kul oerhört vacker är den!

 3. Nina skriver:

  Gillar tavlan massor… synd att den inte finns att köpa längre :(
  Du vet inte märket på den? eller va ”den heter”?

  1. Nej tyvärr vet jag inte det, men du kan ju alltid mejla butiken ”Kyss Johanna” som jag köpt denna ifrån och höra om dom vet vad den heter, hoppas du får rätt på den, för den är jättefin :)

 4. Eva skriver:

  Litet tips tiil dig o din söta 2 åring .jag satte in min rumsgran i min dotters rum o la en liten dlinga med batteri som hon får tända på kvällen bara .när hon somnat släcker vi den .hon tycker det e så mysigt o rumsranen fyller sin fuktion till nästa jul .Då sommaren sen kommer tar vi bort slingan o sätter ett batteri värme ljus bredvid i en lyckta ;)

  kram Eva

  1. Så smart, har en rumsgran som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av, men då kan Julie få ha den med en batterislinga i som liten tröst för vi var så ”elaka” och tog bort riktiga julgranen ;) Tack för tipset! Kramar

 5. Såå vacker bukett! Den klockliknande vita/rosa blomman är iaf Prärieklocka. Den älskar jag och den fanns med i min brudbukett ❤

  Stackars Julie, haha!! :-) Det känns onekligen brutalt att börja klippa ner den stackars granen… Vi gjorde detsamma i veckan och den barrade bara vi tittade på den, inte kul!

  Ha en fin start på årets första vardagsvecka!!

  Kram

  1. Ja visst är den fantastiskt fin, blir helt lycklig när jag tittar på den. Hoppas det strå sig läääänge till!! Tack det samma! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..