Godmorgon

IMG_1560
IMG_1553

Har man en stor bokhyllevägg behöver man fylla den med böcker. Här är dom senaste tillskotten bland annat böckerna Säker stil och Underbart gott i en crockpot,

IMG_1547

Och nu har mormor fått en egen bok Mormors mat (alltså inte min mormor, utan någon annans, haha ;) med klassisk husmanskost med gamla beprövade knep för god mat, gilla på det så vår kultur och historia inte glöms bort.

IMG_1549

Sthlm Confidential läste jag precis ut i helgen som gick, en riktigt bra och välskriven spänningsroman. Jag hoppas att författaren Hanna E Lindberg har en uppföljare på gång snart för jag vill läsa mer om Solveig Berg :)

IMG_1555

Denna bok fick jag faktiskt på posten häromdagen av författaren Viveca Sten själv som skrivit en hälsning till mig i boken, hur hon hittat mig vet jag inte men väldans kul var det ju! Detta blir nästa bok jag tänkte hugga tag i och läsa om kvällarna här i höstmörkret :)

.

Hej på er,

Jag är inne i ett riktigt ”bokstim” just nu, men skulle ljuga om jag skrev att jag läser i lika snabb takt som böcker flyttar in här, för så är det icke! Men jag försöker ta någon halvtimma/timma då och då när det blir lite lugnt här hemma för det är så himla mysigt att läsa. Men man skulle ha lite fler timmar på dygnet ibland för jag har rätt fullt upp med man, barn och katt som det är ;)

Läser ni mycket? Om, vad gillar ni bäst för typ av böcker?

Man ser ju rätt tydligt vad jag gillar för typ av böcker; kriminalromaner/spänningsromaner samt kokböcker det är det jag slukar mest, men blandar upp det med lite annat ibland också med biografier och mode.

.

IMG_1557

Bokhyllan är fortfarande inte fylld  trots allt, och sladdar är inte i ordning heller :/ Men som jag skrev härom dagen så har jag kommit av mig med inredandet lite här hemma just nu. Tagit en liten paus för att hämta inspiration och lusten igen, och så länge funkar detta finfint ändå med både sladdslarv och ofyllda hyllplan!

Ha en toppendag, nu mot förskolan!

Kramar

 1. Jag älskar att läsa och läser så mycket böcker jag kan/hinner. Får jag välja läser jag helst deckare eller feelgood böcker. Älskar Jenny Colgan! Jag vill också tipsa om ”Steglitsan”. En av de bästa böckerna jag läst, och jag har som sagt läst måååånga.

 2. Jag o maken älskar deckare/kriminalböcker eller vad man nu ska kalla dom..
  Kristina Appelqvist
  Johan Teorin
  Sofie Sarenbrant
  Katarina Wennstam
  Denise Rudberg
  Mons Kollentoft
  Ninni Schulman
  Christofer Karlsson
  Peter Robinson o sist men inte minst
  Ann Cleves

  Det är några av de författare jag löser just nu

 3. Hej!
  Vad härligt med boktips! Har själv läst en helt underbar bok skriven av en svensk debutförfattare, fast utgiven i USA och skriven på engelska, men den är såååå fantastiskt bra! Den heter: ”Beautiful Affliction” och är skriven av Lene Fogelberg, och hon skriver om sitt liv med ett oupptäckt hjärtfel och hur hon tillslut på ett mirakulöst sätt fick en diagnos. Om du vanligtvis läser kriminalroman är detta absolut en bok att läsa, skulle kunna kategoriseras som ”medical mystery”

 4. Jag brukade läsa böcker förr när jag var singel. Då fanns all tid i världen till det. Nu 3 år senare har jag både man, barn och två katter (huxflux <3) så nu är tiden lite mer knapp kan man säga. Men jag är med i en bokcirkel så det blir iaf 1 bok läst per månad. Och då kan jag tipsa dig om den vi läser just nu som är en spänningsroman/deckare. "Medan mörkret faller" av Anna Lihammer. Ganska magstark dock. Sen tyckte jag att Bea Uusmas "Expeditionen" om Andrees luftfärd till Nordpolen var galet bra. Riktig spänning! Och snabbläst! Kram på dig!

 5. Önskar att jag också hade mer ro och tid för läsning, älskar ju det! Men fullt upp här med. Er nya familjemedlem är ju så galet galet söööt. Bra för barnen att växa upp med djur! Så fint hemma hos er, bra med pauser då och då så att man hinner samla idéer och sen ta beslut som man inte ångrar efter 6 månader. Stor kram till dig!

 6. Hej!
  Vad fint det blir! Älskar böcker och har läst väldigt mycket sedan jag var barn.
  Har otroligt många böcker och bokhyllor med väldigt blandat innehåll, men sorterat
  så att jag har en bokhylla för kokböcker (slutade räkna vid 350 stycken!)Det är en stor kubhylla i köket med kokböckerna och i en pilaster i köket har jag de som är i säsong för tillfället och byter ut dom då och då. En pilaster i vardagsrummet med
  inredningsböcker och ”coffetablebooks”, likaså på ett sideboard. I gästrummet blandat
  så att gästen/gästerna har lite kul läsning allt ifrån skönlitteratur till trädgård och böcker om sevärdheter och annat. I ”biblioteket” likaså blandat. Läser nog ca 90-100 böcker i år. Håller ofta på med tre samtidigt. Just nu läser jag Tid av Alex Schulman, Sigge Eklund och Istället för dig av Sofie Sarenbrant (rekommenderar allt av henne!) och När klockan slår fem av Denise Rudberg som jag också varmt kan rekommendera. Tack för en fin blogg! Kram Charlotte

 7. God morgon fina!
  Jag älskar att läsa böcker, när jag har tid.. :D
  Personlig utveckling är min favorit, från bland annat Paolo Coehlo tex. Love it.
  Jättefin hylla, den vart super!

  Ha en fin dag

 8. Jag tycker det är jättefint i ert bibliotek. Tycker du det ser tomt ut så tycker jag det är fint med några högar med tex inredningstidningar/mattidningar. Ha en fin dag. Hälsningar Anki

 9. God förmiddag!
  Jag tycker faktiskt det är fint ändå; även om bokhyllan inte är fylld ännu och sladdar råkar sticka fram. Det kan vara väldigt skönt att ha lite plats kvar att ställa nya böcker på, allt eftersom. Visst ger det kanske inte ”perfekta” intrycket när det råkar vara lite tomt nånstans, men själv väljer jag hellre det än att jag inte har någonstans att ställa en ny bok sen. :) Och om man vill, kan man ju även välja att fylla vissa plan helt och ha andra helt tomma, om man känner att man längtar efter det där ”helfyllda” intrycket. :)
  Massor kramar!
  Rebecca

 10. Jag älskar böcker och har alltid en på gång. Har precis läst klart Fifty shades-serien (helt underbart bra!), annars läser jag mest kriminalromaner.
  Den där mattan du har i biblioteket är jättefin och ser väldigt lik ut den jag beställde från Ellos och som våra katter förstörde efter bara några dagar. Bara en liten varning ;) Just mattor utan lugg syns ju allt på direkt.
  Kram och ha en fin dag!

 11. Hej Anna,
  Tack för tipset på böcker. Jag tipsar tillbaka om Denise Rudbergs crimeserie med Marianne Gidhoff. Det finns 4 st. Superbra!
  Kram Sandra

 12. Älskar att läsa böcker. Nu tog jag ett boktips av dej så därför ska du få boktips av mej nu. Författaren heter Kristina Sandberg och här är titlarna och läs böckerna i denna ordning. 1 ”att föda ett barn” 2 ”liv till varje pris” 3 ”sörja för de sina” om du inte läst dom så gör det. Hoppas du gillar dom. Ha en bra dag och hoppas du får en stund över att läsa idag.

 13. Så bra det blev med hyllväggen. Riktigt fint att ha den så i en hörna. Jag måste ta tag i vår blivande hyllvägg här hemma också men det är lite annat som måste prioriteras först… Tack för inspirerande bilder!
  Ha en fin dag! Här blir det vab-mys med liten tjej ❤️
  Kram

 14. Är ju bara så fint med böcker i inredningen. :-)Älskar själv böcker och då helts inbundna böcker, och det är främst kokböcker, kriminalböcker och träningsböcker, som jag läser. :-) Kramizz Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..