Solig torsdag!

27012586-origpic-30ea6d

Alltså denna lykta/lanterna från Riverdale är ju bara så fin. Påminner ju väldans mycket om Z1 cotton lamp från holländska Ay illuminate men till bättre pris och inte riktigt så stor (finns i flera olika storlekar) Hade siktat in mig på en till Julies rum, men såg nu att dom var slutsålda i alla storlekar hos Modesto där jag såg dem. Borde slå till direkt när man ser något det borde jag lära mig!!!

 

lanternatygLarge

 Idag ska vi ut, solen skiner har gått från full storm till kav lugnt, härligt! Hoppas vi ska kunna äta lunchen i trädgården för första gången. I em ska vi på fika hos Therese. Älskar det nya livet här med gamla vänner på nära avstånd!

Ha en toppendag! Kramar/Anna

,

,

 1. Emelie skriver:

  Underbar blogg! :) Tänkte bara höra vilket djup du valde på ditt vitrinskåp från asplund? Superfint! Vill gärna köpa ett likadant men kan inte bestämma mig ang måtten. Tack på förhand och tack för en superblogg! :)

  1. Tack <3 Vi har det som är grundast, men beror ju på vad du ska ha ditt skåp till tycker jag. Jag ska bara ha det att ha fina saker i, och behöver det inte till förvaring egentligen därför räcker det grunda, annars ta det djupare :) Tack återigen för dom fina orden om bloggen! :) Kram

 2. Tack snälla du! Den fanns i alla fall i webshopen, jag sökte bl a på ljusstake, bläckfisk men hittade inget. Men du hittade den i alla fall! Är tydligen slutsåld nu, får hoppas de får in den igen, blev som sagt väldigt kär i den, så charmig och så fin!

 3. Vill börja med att tacka för en helt underbar blogg, längtar varje morgon tills jag får dricka mitt morgonkaffe och läsa din blogg! Är så makalöst imponerad hur snabbt allt gått med renoveringen/inredningen av ert nya hus och allt är så genomtänkt och harmonierar så fint ihop. Blev så förälskad i bläckfisken som du visade härom dagen, står i fönstret tillsammans med hortensian. Har kikat på Artilleriets webbshop, men den verkar inte finnas där. Finns det någon märke eller designer på den, så jag vet vad jag skall googla på? Tack på förhand, kram och hälsningar!

  1. Tack vad snäll du är :) Jo vi har kommit ganska långt faktiskt, vi är nog lite såna både jag och Jens att vi vill få klart saker så fort som möjligt, så vi sedan slipper gå runt och tänka på att saker ska fixas (förutom den vanliga gräsklippning och sånt som man måste fixa med titt som tätt) :)

   Här hittar du bläckfisken: http://www.artilleriet.se/shop/details/octopus-candle-holder/

   Kramar

  1. Tack snälla <3 hemklickad precis :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..