SPM – Rörstrand

rörstand1

rörstrand 3

rörstrand 4

Pressbilder från Rörstrand via Trendgruppen PR

I onsdags visades Rörstrands nya servis, SPM, upp. Bakom denna i mina ögon väldigt fina teservis står Signe Persson-Melin, och den släpps i januari 2015. Jag blir sugen på allt. Vi är låga både på assietter, och skålar här hemma, dock är vi inte låga på muggar någonstans, men man vill ju ha enhetligt, så jag vill ha dom också ändå ;) Denna servis hamnar direkt på önskelistan inför flytten nästa år.

Ha en fin start på veckan. Här ska vi först på kontroll med Julie på BVC på morgonkvisten, och sedan direkt vidare på efterkontroll av mig hos MVC. Jag hoppas att vi båda ska få godkänt på våra kontroller. Lillan ska dessutom ta en vaccinationsspruta, sin första ♥ som jag hoppas ska gå bra. Nog mest svårt för oss föräldrar att se när de så liven sticks..

På återseende! Kramar/Anna

 

 1. Tess skriver:

  Fin servis! Men nu samlar jag på swedish grace så ska inte hoppa på nån ny i nuläget. ;-)

 2. Annika skriver:

  Hoppas det går bra på kontrollerna. Superfin sevis, den skulle jag också vilja ha. Ha en fin måndag. Kram Annika

 3. God förmiddag!

  Den känns neutral och bra, men jag vill nog just nu ha något med mer ”sting” i. :) Ja, fler assietter behöver vi nog egentligen inte, men skålar, muggar och glas skulle vi behöva, som passar med sånt vi redan har. Jag är nämligen också sådan; att jag vill det ska vara enhetligt. :) (”Plockdukning” är ändå så himla lätt att fixa, om man nu skulle bli sugen på det nångång.)
  Lycka till på kontrollerna!
  Massor kramar!
  Rebecca

 4. Jättefin servis :) Hoppas det går bra för er båda på kontrollerna!

  Önskar dig en härlig vecka.

  Kram

 5. Otroligt fin servis, bilden är otroligt fin!!
  Helt klart något värt att kolla på.
  När flyttar ni?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..