Regning onsdageftermiddag!

IMG_7377

Liten loppa med russin i munnen och paddan i högsta hugg

IMG_7376

Vad gör man inte för att fördriva tiden en regnig onsdagseftermiddag ;)

.

Hej!

Just nu sitter jag med smattrande regn på de stora fönstren bakom mig vid köksbordet. Riktigt mysigt faktiskt. På förmiddagen har jag och magen vart på rutinkontroll hos MVC. Allt såg bra ut, följer mig egna kurva och mitt SF mått på magen är så här i början av vecka 31, 28 cm. Hjärtslagen på bebben låg på 140 slag i minuten. Var bara mitt järnvärde som sjunkit ytterligare, låg på 113 nu, så blir till att börja knapra Niferex igen. Jag har som tur var de tidigare graviditeterna inte haft direkt problem/ont av dem som tur är. Vet att vissas stackars magar inte klarar av dem. Men men, allt såg bra ut som sagt!

Vi skulle haft besök här mot kvällningen, men det blev inställt och flyttat framåt i kalendern. Kanske lika bra för hade tänkt kunna sitta ute, och just nu så silar regnet ner som sagt, så plötsligt har man en kväll utan planer (igen, haha!) :)

Vi hörs såklart snart igen kram på er!

 

 1. Lena skriver:

  Testa att göra gröna juicer mot ditt låga järnvärde. Funkade jättebra för mig när jag var gravid. Jag brukar råsaftcentrifugera äpplen, citron och ingefära och mixa det med bladspenat (och broccoli el både och!) och en banan. Drick varje dag!

  1. Men tack, jag har ju försjutton en råcentrifug men som jag aldrig använder. Nu ska här fixas gröna juicer!! Tack, trevlig helg! Kram/Anna

 2. Lotta skriver:

  Hej Anna!
  Tack för en härlig inspirerande blogg och grattis till bebisen!
  Måste be om ett litet råd, har en tillbyggnad på 6×4 meter där vi har vårt vardagsrum. Det har stora glaspartier och ca 3,5 meter i takhöjd. Tror du att Diy lampan skulle göra sig som taklampa där eller skulle den se pluttig ut?! Den ska inte hänga ner över ett bord utan mer dom en takkrona en bit upp, hoppas de fattar vad jag menar!
  Kram Lotta

  1. Jag tror faktiskt att lampan kommer se lite smal och tanig utdär du beskriver att du ska ha den, tycker själv den passar på mindre ytor/i ett hörn.. :) Trevlig helg! Kram/Anna

 3. Hej igen bästa Anna!
  Tack för ditt snabba svar, det är guld värt. <3
  Det är ingen fara att du inte hinner blogga varje dag, även fast jag saknar det.
  Speciellt nu när ni också har haft det varmt och du går i väntans tider och har man och barn att tillbringa all ledig tid med.
  Ibland saknar man ord också på vad man ska skriva om, får helt enkelt skylla på värmen. ;)
  Ja du jag längtar tills jag kommer hem och får öppna upp balkongdörren på vid gavel och sen i sovrummet, då blir det förhoppningsvis svalt och skönt så man slipper svettas vareviga kväll.
  Tack jag mår bara bra, hoppas att du också gör det.
  Haha du har så rätt så, känner mig väl vid det här laget, hatar värmen, speciellt när det gassar på rejält och man känner att luften står stilla.
  För min del får det gärna regna lite till men helst inte skyfall, det är så jobbigt när man ska ta sig hem från jobbet.
  På lördag ska jag och min syster till Båstad och se Diggiloo, så då håller jag båda tummarna att det blir fint väder.
  Ha det så bra och på återseende.
  Kram <3

 4. Hej Anna!
  Man blir verkligen bortskämd när du inte skriver något inlägg på din blogg varje dag, har gått in flera ggr varje dag men inget nytt förrän nu. :)
  Men sen är jag dålig på att lämna kommentar också, får skärpa mig. ;)
  ÄNTLIGEN kom det efterlängtade regnet och svalkan till Skåne. :)
  Denna värmen som vi nu har haft i flera veckor har varit enormt olidlig, svettigt och äckligt. :(
  Så länge det håller sig till regnet utan åska och blixtar så är jag nöjd.
  Förhoppningsvis blir det lite svalare i lägenheten nu om man ställer det på tvärdrag och slipper värmen inomhus.
  Ha en fortsatt skön onsdag.
  Kram <3

  1. Tack fina du! Jag vet att jag är lite dålig på uppdateringarna just nu, men har precis so du lite smått jobbigt med värmen och den växande magen så känner mig helt avtrubbad i hjärnan och får inte fram något att skriva ;) Men just nu är det behagligt med regnet som faller och fönster och dörrar öppna så det blir fint drag ;) Hoppas Du mår bra, och skönt att det är lite svalare nu vet ju att du har ont av värmen!! Stor kram/Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..