Dagens MVC-besök

 

IMG_6754

 

Lillasyster eller lillebror det är frågan? Men det ser ju
onekligen ut som bebisen har en rosett/blomma
i ”håret” redan i a f ;)

IMG_6757

Tror det blir en akrobat i vilket fall kolla in liggställningen!!

.

Hej!

Hann inte med bloggen i morse innan jag skulle iväg till MVC för lite tester som man gör runt gravidvecka 25. Allt verkade i vilket fall bra med mina värden, det obligatoriska magmåttet låg på normalkurvan för veckan, och lilla humlans hjärtljud slog 142 slag i minuten. Jag har gått upp 2.5 kilo i vikt hittills, och järnvärdet låg just nu på 120 och blodtrycket på 120/60. Nu tar det 4 veckor tills det är dags att ränna dit igen och kolla allt på nytt :) Bilderna ovan är från Rutinultraljudet för en månad sedan, så idag är ju Humlan större än där – gulligt!

Efter MVC-besöket var vi och handlade bland annat blöjor och välling att ha med i packningen. Nu har jag hundra saker att plocka med, men det kommer förhoppningsvis ett inlägg till innan dagen är slut! Så på återseende lite senare!

Kram/Anna

 1. Tänk så väldigt olika vi är. För mig är våra ul- bilder det mest sköra o privata, endast far och morföräldrar har fått se, o då är jag väldigt nära förlossningsdag, medan andra visar upp tidigt för hela världen. All lycka till er o till de bloggläsare som försöker få barn men har svårt. Finns ingen självklarhet att alla kan få barn. En extra kram till dessa par som längtar o kämpar!

 2. ullie skriver:

  Ser ju ut somen tjej me blomma helt klart hihih . Ser du någon eller märker någon skillnad??
  Verkligen så himla mysigt när man får me de där små bilderna hem . rus av lycka.

  Önskar er en fin midsommar. kram kram

 3. Vad roligt! Den lille ser väldigt gullig ut. Pojke tror jag på..
  Ha en trevlig resa och midsommar!
  Kram

 4. Hi hi vilken fin bild på bebisen, undra bara vad det är. Skön bebis som ligger och slappar härligt i mammas mage och sen som kör yoga redan. =) pulsen 142 kan indikera flicka men oavsett vad så blir man ju glad. :)

  Hoppas att du och bebisen mår bra. Stort grattis till finaste bebisen i magen.
  Glad midsommar finaste.

 5. Very bendy ;) …. jag gissar på att detta är en flicka :) …. hur var/e det nu? Ska ni ta reda på könet? Trevlig midsommar till er alla! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..