Dagens MVC-besök

 

IMG_6754

 

Lillasyster eller lillebror det är frågan? Men det ser ju
onekligen ut som bebisen har en rosett/blomma
i ”håret” redan i a f ;)

IMG_6757

Tror det blir en akrobat i vilket fall kolla in liggställningen!!

.

Hej!

Hann inte med bloggen i morse innan jag skulle iväg till MVC för lite tester som man gör runt gravidvecka 25. Allt verkade i vilket fall bra med mina värden, det obligatoriska magmåttet låg på normalkurvan för veckan, och lilla humlans hjärtljud slog 142 slag i minuten. Jag har gått upp 2.5 kilo i vikt hittills, och järnvärdet låg just nu på 120 och blodtrycket på 120/60. Nu tar det 4 veckor tills det är dags att ränna dit igen och kolla allt på nytt :) Bilderna ovan är från Rutinultraljudet för en månad sedan, så idag är ju Humlan större än där – gulligt!

Efter MVC-besöket var vi och handlade bland annat blöjor och välling att ha med i packningen. Nu har jag hundra saker att plocka med, men det kommer förhoppningsvis ett inlägg till innan dagen är slut! Så på återseende lite senare!

Kram/Anna

 1. Tänk så väldigt olika vi är. För mig är våra ul- bilder det mest sköra o privata, endast far och morföräldrar har fått se, o då är jag väldigt nära förlossningsdag, medan andra visar upp tidigt för hela världen. All lycka till er o till de bloggläsare som försöker få barn men har svårt. Finns ingen självklarhet att alla kan få barn. En extra kram till dessa par som längtar o kämpar!

 2. Ser ju ut somen tjej me blomma helt klart hihih . Ser du någon eller märker någon skillnad??
  Verkligen så himla mysigt när man får me de där små bilderna hem . rus av lycka.

  Önskar er en fin midsommar. kram kram

 3. Vad roligt! Den lille ser väldigt gullig ut. Pojke tror jag på..
  Ha en trevlig resa och midsommar!
  Kram

 4. Hi hi vilken fin bild på bebisen, undra bara vad det är. Skön bebis som ligger och slappar härligt i mammas mage och sen som kör yoga redan. =) pulsen 142 kan indikera flicka men oavsett vad så blir man ju glad. :)

  Hoppas att du och bebisen mår bra. Stort grattis till finaste bebisen i magen.
  Glad midsommar finaste.

 5. Very bendy ;) …. jag gissar på att detta är en flicka :) …. hur var/e det nu? Ska ni ta reda på könet? Trevlig midsommar till er alla! Kramar

 6. Utifrån bilden gissar jag att det är en flicka! Kolla på tidigare ul bilder. Ser du någon skillnad på Maximilians och Celines magar? Många ul bilder jag sett, inkl mina egna barns, har magarna varit olika beroende på kön. Pojkmagarna har då varit mer runda som bollar medan flickornas magar varit lite mer långsmala om du förstår hur jag menar? Detta är såklart inget vetenskapligt men något som jag märkt av en slump och som hittills stämt på alla jag sett

 7. Vad skönt att åka utomlands imon o bara koppla av med hela familjen! Kan du känna att du är extra trött nu när du är gravid eller är du lika pigg som innan?
  Är Celine en sådan tjej som gärna gå runt dina ben o du nästan inte få gjort nåt eller kan hon sitta ner o leka själv?
  Min son ska ju vara runt mina ben hela tiden vilket är lite jobbigt o när han väl får för sig att göra nåt själv, ja då är det ett ”hyss” han håller på med.

  Äter Celine all din mat nu eller ger du henne burkmat med? Vilket nr har hon på blöjor nu?

  Kram

 8. Hej hej Fina du!

  GRATTIS än en gång till Bebbe nr.3!
  Alltid lika kul att få ”träffa” bebis på UL, har du fått göra 3D, lr 4D kommer ej ihåg vad det hette ;-) men verkligen kul att se,
  nästan lite läskigt så verkligt :-)
  Gott att åka iväg en vända o ni gör rätt i att åka över Midsommar! :-)
  Må så jättegott och njut av semestern!
  Cyberkramar! / Malvil ;-)

 9. Vad härligt att allt såg bra ut! Blir nästan sugen på en 3:a här med ;) ha en underbar semestertripp och glad midsommar på dig!

 10. Så mysigt att ha ett litet liv i magen :) Så kul med ultraljuds bilder. Hoppas du hinner med allt du ska och även vila lite :)
  Vill även önska er en underbar resa och hoppas ni får två underbara veckor.

  Stor kraaaam!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..