Blouse Gear Black

IMG_7065
IMG_7067

Ny blus till den blivande trebarnsmamman!

.

Det jag ofta saknar på plagg för gravida (och ibland även på andra plagg för alla del) är att plaggen inte är insydda i ryggen. Visst vill man ha extra tyg fram för den växande magen, men det finns väl ingen anledning att ha fladdrigt tyg på ryggen??? Eller har jag missat något? Mycket snyggare när man från sidan ser att blusar, tröjor och liknande går in i ryggen/svanken, annars tycker jag att det blir tältvarning direkt och därför jag ratar många plagg av den anledningen. Men denna blus från Mom2moM gjorde mig väldigt positivt överraskad (ren chansning när jag skickade efter den), den har en perfekt insvängningen i ryggen (i alla fall för min kroppsform) och jag känner mig t o m slank ut i den trots min växande kropp. Så är någon som jag gravid och upplever samma lilla I-landsproblem, spana in blusen. Den finns i vitt och orange också, själv är jag sugen på en vit också, men verkar tyvärr slut i min storlek..

Nu middagsdags, ha en trevlig pingstaftonskväll!

Kramar/Anna

LOADING..