Blouse Gear Black

IMG_7065
IMG_7067

Ny blus till den blivande trebarnsmamman!

.

Det jag ofta saknar på plagg för gravida (och ibland även på andra plagg för alla del) är att plaggen inte är insydda i ryggen. Visst vill man ha extra tyg fram för den växande magen, men det finns väl ingen anledning att ha fladdrigt tyg på ryggen??? Eller har jag missat något? Mycket snyggare när man från sidan ser att blusar, tröjor och liknande går in i ryggen/svanken, annars tycker jag att det blir tältvarning direkt och därför jag ratar många plagg av den anledningen. Men denna blus från Mom2moM gjorde mig väldigt positivt överraskad (ren chansning när jag skickade efter den), den har en perfekt insvängningen i ryggen (i alla fall för min kroppsform) och jag känner mig t o m slank ut i den trots min växande kropp. Så är någon som jag gravid och upplever samma lilla I-landsproblem, spana in blusen. Den finns i vitt och orange också, själv är jag sugen på en vit också, men verkar tyvärr slut i min storlek..

Nu middagsdags, ha en trevlig pingstaftonskväll!

Kramar/Anna

 1. Hej,

  Jättefin blus! Håller med angående passform. Vill ju inte se ut som ett tält för att man är gravid. Här verkar blusen finnas kvar i vitt (i fler storlekar):

  http://m.babyshop.se/blouse-gear-offwhite/p/63855
  Och med rabattkod 10off så får man tydligen 10% rabatt på allt idag.

  Ha en fin dag!

  1. Men TACK!!! Klick sa det precis :)

  1. Ja den är ännu finare på, men jag ha inte fått tummen ur att fota mig med den på :) Kramar

 2. Snygg! Ser fram emot att få se den på … både framifrån och bakifrån :) Kramar

  1. Ja den är väldigt fin, får väl se om jag kan ta en bild eller två med den på :) Kram

 3. Frida skriver:

  Tack för tipset Anna! Är också gravid (v 26) och håller med om detta med fladdrigt tyg i ryggen:)Synd att blusen inte fanns i min strl dock, får hålla koll, den kommer kanske in snart igen. Kram och ha en fin kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..