Första magbilden & ny kofta

IMG_6933

Ni har efterlyst magbild, så varsågoda jag i gravidvecka 23

IMG_6936

Ny härlig kofta med vingar på ryggen från Modesto

IMG_6930

Den långa mammaklänningen är från H&M

IMG_6926

Och så kulan lite närmare, vem är du där inne som buffar? ♥

.

Hej onsdag!

Sitter när jag får tid över just nu och letar efter en lämplig solresa för mig och familjen någonstans i Europa. Fick mersmak när vi var iväg i vintras allihop och det är ju lite sista chansen också innan man får ett spädbarn igen tänker jag och familjen plötsligt utökas till fem personer. Får väl se om jag hittar något lämpligt resmål. Jag har som vanligt en radda med ”krav” och det är inte att det behöver vara fyra/femstjärnigt boende, nej då utan det är mer följande:

 • Vissa länder går bort för jag är livrädd för den annorlunda bakteriekulturen (säkert jättebra både i Turkiet och Cypern men jag är livrädd att vi ska bli magsjuka hela bunten) – Synd för finns många resor till dessa länder.
 • Jag vill att hotellet ska ligga nära stranden, gärna på beachen..
 • Jag vill inte ha dåliga flygtider (inte nattetid/sen ankomst/hemkomst).
 • Flygresan ska gärna vara kort
 • Resan ska vara prisvärd
 • Hotellet ska vara fint, men behöver inte vara lyx dock

IMG_6923

Koftans färgsättning, beige och svart!

Haha! Ja ni hör ju, jag kommer kanske inte så långt med den kravlistan. Men är ju gratis att kolla in resesidorna i alla fall ;)

Tack för era alltid så trevlig kommentarer. Det kan inte påpekas för ofta, jag är stolt över att ha er som läser här inne ska ni veta. Ha en jättefin dag, så hörs vi snart igen!

Kramar

 1. ullie skriver:

  glömde ju skriva lika fin som alltid o magen är underbart fin var gång. man blir alltid lite avis på en fin mage när man vet att det är färdigt me bebisar här :)

 2. ullie skriver:

  oj ja lästa nog slarvigt förra ggr. för nej aldrig att vi har blivit sjuka på cypern i alla år vi varit där o vet faktiskt ingen annan heller som blivit det så det är nog något som du fått om bakfoten :D

 3. Karin skriver:

  Rekommenderar oxå Samos och Doryssa!!

 4. Elle skriver:

  Helt klart ska ni prova Mallorca!! Jag har varit där på lite olika ställen säkert 10 ggr, man vill alltid återvända dit :) Det är lagom lång restid ca 3-3,5 tim. Finns många barnvänliga ställen. Rent, fräscht och fint. Åker man under vår/sommar är det dessutom väldigt grönt och fint, vacker natur. Jag tycker det är toppen :)

 5. Linda skriver:

  Har precis bokat en resa till mig och dottern till Alcudia, Mallorca. Bra flygtider (från Gbg), ok transfertid, bra barnhotell nära strand och Spanien känns rent och fräscht!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..