Walk-in-closet

 

Walk-in-closet
parfume_tray
Organizing_walk-in-closet

Tom Ford book

Walkincloset

Bilder: Nina Holst

.

Jag hade önskat att jag kunde skriva att voíla här har ni min walk in closet, men så är inte fallet! Utan det är urduktiga Stylizimo som har skapat detta ljuvliga rum för skor, kläder och väskor. Allt är i stort sett från Ikea dessutom så inte svårt om man vill göra något liknande! Här har vi inte platsen, men för er som har hade jag fixat ett liknande prono! Sååå snyggt verkligen!!

I morse var vi bara på förskolan och vände. Det satt nämligen en lapp på dörren att magsjukan härjade runt. Så det var bara att säga tack och hej, och ta med mig barnet hem igen eftersom jag inte har någon större lust att chansa och ha Maximilian på förskolan när han inte behöver och så får vi en magsjuka i huset på köpet. Nej tack, så istället gjorde vi frukostmackor och drog till lekplatsen, jag, M och lillasyster, mysigt värre! Sedan har vi ritat, lekt med lera och nu sist kolla på en film tillsammans.Väldans mysigt faktiskt, sedan att jag inte hunnit med det jag hade tänkt denna tisdag, det får jag ta en annan gång!

Ha en fortsatt fin dag!

KramAnna

 1. Towe skriver:

  Wow, tack för inspirationen. Vi har ett rum i nya huset som vi inte behöver så vi kommer göra om det till walk in closet och det här var ju perfekt inspiration för det projektet. Usch och fy med magsjuka. Jag hade ett flertal möten som jag inte ville avboka så vi trotsade skylten som också satt på Dixies dagis… Nu går det magsjuka. Den röda lappen skrämmer mig. Men om vi har lika bra tur som förra gången när det gick så klarade vi oss. Kram towe.

  1. Håller alla tummar för att Dixie slipper magsjukan, är ju ingen garanti att de får det heller när den härjar!! Man kan ju inte bara boka av jobbet i förebyggande syfte, är ju bara när man är föräldraledig som man kan det, så jag njuter nu av att kunna men det kommer ju en tid längre fram när jag kommer beöva lämna fast magsjukan härjar.. Hua! :) Kramkram

 2. Haha jag var tvärsäker på att det var din, innan jag löste. Grymt snygg!
  Tänk om man hade den ytan, själv håller jag till i en smal liten klädkammare. Skulle säkert gå att pigga upp den på något sätt dock;)

  Usch och fy för magsjukan, så skönt när man var hemma och kunde hålla de stora hemma då. Nu går det magsjuka på pojkarnas förskola men vi har ingen möjlighet att vara hemma i förebyggande syfte nu.
  Det är bara att hålla tummarna för att de klarar sig, väldigt nöjd över hur länge vi har klarat oss sedan sist( borde inte skriva något för att då kommer det väl som ett brev på posten)

  Kram på dig!

  1. Nä tyvärr inte min WIC :) Ja magsjuka, fy för det.. kändes väldigt bra att jag just nu hade möjligheten att ta hem honom. Går ju inte som sagt när man är på G och jobbar igen! Hoppas att dina pojkar klarar sig, håller tummarna för det!!! Kramar

 3. God Morgon!

  Om jag lovprisade förändringen i layouten igår, så är det tvärtom med själva texten idag. Tyckte inte det var några problem att läsa den mot bakgrunden igår, men idag fick jag nästan markera den för att kunna se vad du skrivit. :( (Samma dator, skärm och inställningar.) Antingen ändrades väl nyansen något ytterligare, eller också var det jag som hade ”röntgensyn” igår, men inte idag! ;)

  Men för att komma till ämnet: Visst är det underbart med klädkammare (som jag fortsatt kalla WIC för)! Vi har en, men skulle båda önska att den var större. I nästa boende får nog därför ett mindre rum tjäna samma syfte. Men vet du vad; I min första lägenhet hade jag TVÅ stycken och de var inte små heller! Helt underbara! Kan du tänka dig det i en tvåa?! Jag insåg inte då hur lyxigt det faktiskt var (särskilt för en student) -tänk om vi haft dem nu! :)

  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Ja men visst är texten konstigare idag, tycker det samma. Men jag har nu ändrat färgen på texten, tycker det blev bättre med mörkar nu när det är så tunn text !! Men jösses, att ha två klädkammare i en två:a?? :) Kunde man ju nästan gjort en trea av den och ändå haft en klädkammare, lyxigt värre!!! :) Ha en jättefin dag, kramar/Anna

 4. Det smått bisarra är när denna extrema konsumtionsblogg har en reklambanner högst upp för WWF och rädda djuren och regnskogen. Snacka om felplacerad reklam…

  1. Du får vända dig till Damernas Värld/Bonniers säljavdelning angående reklamen, inget jag styr över! Jag är förövrigt sedan många, många år tillbaka medlem i WWF, men det är en annan femma och säkert inget som passar dig att höra eftersom du bestämt hur jag ska vara som person bara genom att läsa/titta på bilder här inne! Men det ena behöver inte utesluta det andra här i världen, tro det eller ej. Å andra sidan är ju åsikterna fria, och mår du bra av att uttrycka dem så kör på! Jag får betalt varje ggn du klickar dig in här, så jag gråter absolut inte :)

 5. Becca skriver:

  Så snyggt! Tänk om man haft plats för det…
  Förstår att du vände :) På vår förskola ringer de faktiskt till oss som har 15 -timmarsbarn på morgonen när magsjukan härjar. Väldigt tacksamt!
  Ha en trevlig kväll!

  1. Ja visst så himla fin klädkammare!! Vad smart att de ringer till er, hade jag sluppit en bilfärd med båda barnen :) Ha en fin kväll, kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..