Från och med du.

Photo: Jessica Silversaga

Det var augusti och vi hade precis blivit vänner, du och jag. Jag dejtade en kompositör med vinterhjärta och du bodde med en flicka i samma område som jag precis flyttat från i hjärtesorg. I allt kaos blev vi vänner. Jag förstod att jag var speciell för dig, ganska precis i samma stund som du ringde mig och ville ses efter att allt hade tagit slut. Vi tog en långsam promenad runt Trekanten och jag gav dig en gul blomma som jag hade plockat. Sedan tog jag en bild på dig. Första gången vi träffades var på Stora Skuggan, och när vi dansade kom du av dig. Men vi skrattade bara åt det, det var roligt. Den andra gången vi sågs spottade vi körsbärskärnor och tävlade om vem som spottade längst. Jag flyttade mig för nära dig, för det är sånt man gör när man spottar kärnor. Den tredje gången vi sågs bjöd jag dig på bananpannkakor i mitt kök. Du var ganska tyst då. Jag visste ganska tidigt att jag gillade dig mer än en vän. En kväll när vi låg och pratade på min säng så böjde du över mig och kysste mig så snabbt att jag blev helt överrumplad. Det var det bästa du har gjort. Idag har vi varit tillsammans i två månader. Du räddade mig, och kanske räddade jag dig.

Translation:
Two months today.

 

LOADING..