Tröst till dig som brutit din lilltå!

Nu är tävlingen om de finska promenadskorna avgjord. Vinner gör Retroolivia med motiveringen om att det vore fint att kunna ha något annat än gummistövlar på grund utav en bruten lilltå. Nu kan du det!

Maila mig så vidarebefodrar jag dig vidare till Bergelin och din vinst som är ett par finska finskor. Ni som tävlade men inte vann, önska er ett par skor i julklapp vettja. Eller bidrag till ett par. De kostar en liten slant, jag vet, men här har vi kvalitet som räcker i år. Kram på er och tack för att ni tävlade.

Translation:
Congratulations to Retroolovia for winning the handmade leather shoes from Bergelin.

  1. Åhh, så glad jag blir. Jag har mailat dig nu Jessica. Tusen tack för den finfina vinsten. Nu kan julen dansas in med stil!!

Comments are closed.

LOADING..