Mitt sovrum i Äntligen Hemma!

Ikväll är mitt sovrum med i Äntligen Hemma. Peppen på det!

Just samarbetet med Elsa har jag sett fram emot sedan jag fick veta i somras att jag blivit utvald till programmet, eftersom hon precis som jag älskar gamla prylar. Äntligen Hemma har blivit ett mycket mer kreativt och miljövänligt tv-program, i och med hennes medverkan. Till mitt hem återanvändes väldigt många saker jag samlat på mig genom åren. Elsa köpte också fina nya och gamla saker som passar fantastiskt bra ihop. Det är spännande att se att vi tillsammans kunde bli en sådan bra match och jag är imponerad av hur duktig hon är på att skapa en känsla.

Kvällens avsnitt alltså: en ren inspirationsinjektion och ett bevis på att man kan blanda gammalt med nytt på ett kreativt sätt. Ikväll på TV4 klockan 21.00. Hoppas ni kommer kolla! <3

Translation:
My home will be on Swedish Television tonight!

LOADING..