Mitt sovrum i Äntligen Hemma!

Ikväll är mitt sovrum med i Äntligen Hemma. Peppen på det!

Just samarbetet med Elsa har jag sett fram emot sedan jag fick veta i somras att jag blivit utvald till programmet, eftersom hon precis som jag älskar gamla prylar. Äntligen Hemma har blivit ett mycket mer kreativt och miljövänligt tv-program, i och med hennes medverkan. Till mitt hem återanvändes väldigt många saker jag samlat på mig genom åren. Elsa köpte också fina nya och gamla saker som passar fantastiskt bra ihop. Det är spännande att se att vi tillsammans kunde bli en sådan bra match och jag är imponerad av hur duktig hon är på att skapa en känsla.

Kvällens avsnitt alltså: en ren inspirationsinjektion och ett bevis på att man kan blanda gammalt med nytt på ett kreativt sätt. Ikväll på TV4 klockan 21.00. Hoppas ni kommer kolla! <3

Translation:
My home will be on Swedish Television tonight!

 1. Zara skriver:

  Hej! Vad fint!! Jag har själv sett hur man kan skicka in ansökningar. Men undrar om du har något tips på HUR vi blir uttagna? Skrev du något särskilt?

 2. Så underbart fint! Jag utbrast högt av lycka när det var du som fick Marie-Antionette överkastet 🙂 Skulle lätt kunna byta bostad med dig (om jag inte trivdes så bra i min egen, vill säga).

  modemanifest.blogspot.com

 3. Synne skriver:

  Wow! Jeg har gledet meg til å se resultatet, og det ble akkurat like fint som jeg hadde forestilt meg! Jeg elsker både den overordnede stemningen og alle de herlige detaljene. Nyt det flotte rommet!

 4. Ahh såå otroligt vackert det blev!! Älskar det och önskar att det var mitt ! Nu vill jag se hur Elsa tänkte och gjorde om. Hoppas över till tv4 och äntligen hemma hihi

 5. Linnea skriver:

  Så fantastiskt fint!!! Wow, ska verkligen spara alla dessa bilder till inspirationsmappen för min egen flytt!! 🙂

  http://madeylinnea.devote.se/

Comments are closed.

LOADING..