Tävling: Vinn finaste skorna.

Tänkte att vi skulle starta veckan med en tävling!

De här skorna har varit mina favoriter genom åren och mitt första par har jag nog haft i sisådär tre-fyra år nu. De funkar till både dans och promenad. De kommer från Bergelin och heter Finska finskor.

Skon tillverkas för hand i Finland av ett litet företag som varit verksamma sedan 60-talet. Bara det är så fint tycker jag! Själva modellen är klassisk och passar egentligen året om, bortsett från vinter och rusk. På hösten brukar jag ha dem tillsammans med tjockare strumpbyxor.

I mjukt skinn och tre centimeters klack.

Den här tävlingen sker genom Instagram och går till enligt följande:

Följ mig och dela bilden på ditt egna konto tillsammans med en kommentar om varför du vill vinna skorna. Glöm inte att tagga bilden med @silversagas samt #bergelin och #finskafinskor, så att jag kan hitta dig som tävlande.
Om du inte har ett eget Instagram-konto går det utmärkt att tävla genom en vän.

Jag drar vinnarna om en vecka. Du som vinner skorna kommer bli en riktig lyckans ost!

Translation:
My Swedish readers can win these pretty shoes from Bergelin.

 1. Åh underbart! Är helt klart med och tävlar 😀

 2. Alex skriver:

  Er de små eller store i størrelsen? Vil bestille dem fra Bergelins (til Danmark) eller evt, selv tage til Malmø 🙂 Mine fødder er nemlig en stor 41…

   1. Bergelin svarar: ”De är stora i storleken. En halvstorlek stora skulle jag säga. Själv ligger jag mellan 37 och 38 och i de finska finskorna passar 37 perfekt.”

 3. Nora skriver:

  Boooooo they’re so beautiful I wish I was in Sweden!

  1. I am thinking that we might make a new competition with these shoes for my international readers too sometime soon? They are to beautiful to miss out on.

   1. Nora skriver:

    YES PLEASEEEEE!!!!! Actually bugger that, just send them to me :p

Comments are closed.

LOADING..