I skymningstimmen.

Idag har jag sprungit runt på stan och fixat kläder och rekvisita inför fotograferingen på måndag. Första stopp blev att leta redan på lite trötta blommor, som ändå skulle kastas. Gick runt till olika blomsteraffärer och frågade om jag kunde få köpa dem billigare och det fick jag.

Sedan åkte jag till Old Touch och lånade en fantastisk cape med paljetter.

Tog lite bilder med mobilen. Vill ni följa mitt fotografiska projekt som kommer leda till utställning och fotobok så kan ni följa mig på Instagram på silversagas och under taggen #silversagaproject02.

Jag lånade även spets från Old Touch.

Allting är så vackert under skymningstimmen. Om än lite mörkt.

Var även förbi på Ida Sjöstedts show room och hämtade en klänning. Vad det blev är en hemlis än så länge.

Peppar järnet inför min hittills kanske viktigaste fotografering. Men det är på måndag. Nu är det helg!

Translation:
Preparing for an art photo shoot on Monday! Follow my work on Instagram (silversagas) and #silversagaproject02.

 1. Å vad spännande! Kommer bli kanon! Du är född till att göra fotokonst! Ha kul det är det som är hela huvudsaken med att skapa 🙂 Jättefin rekvesita! Kommer följa ditt projekt med spänning 🙂

  //Linnéa
  http://www.thewildrose.se -Bröllopsinspiration & blomsterarrangemang, tygbuketter & accessoarer, DIY mm

 2. Åh, capen kan vara det finaste jag sett på länge! Det ska bli jättespännande att se slutresultatet sen! Du är ju så himla begåvad 😀

  modemanifest.blogspot.com

 3. Men guuudars vilken fin cape!! Tänk att kunna spatsera runt i den där. Eller bara sitta hemma i finaste fåtöljen och pimpla Prosecco ur kupade glas som en gammal filmstjärna. SKal bli kul att se färdigt resultat! Lycka till!

 4. Hej Jessica! Jag står och pendlar mellan Canon EOS 5D mark II och III. Märkte du stor skillnad när du bytte till Canon EOS 5D mark III?

 5. jag köpte din bok härom dagen, är så glad att jag hann med innan den tog slut. nu väntar jag på att den ska komma i min brevlåda, och sen ska jag börja peppa för bok nummer 2 🙂

  mildamalin.blogg.se

Comments are closed.

LOADING..