Trettio dagar.

Idag har det varit du och jag i en månad. Den bästa i mitt liv.

Translation:
Us.

 1. B skriver:

  Har suttit ensam på ett fullsatt tåg en fredagskväll och gråtit för att det har tagit slut med en person som det kändes så helt självklart rätt med. Tänker att man kommer nog klara sig ändå. Det här inlägget var jättefint men det skär lite extra just idag. Ska försöka ta mig upp från isen och leva vidare, önskar er all lycka!

 2. Tack för era kommentarer, blir så himla rörd och glad. Ni är bäst.

 3. Hanna skriver:

  Jättefina är ni! Jag och säkert flera med mig har ju anat det ett tag så klart 😉

 4. Anna skriver:

  Grattis <3

 5. Wiiieeee! Vad fina ni är! Mycket glad för er skull <3 All you need is love!
  //Linnéa
  http://www.thewildrose.se -Bröllopsinspiration & blommor, tygbuketter, DIY mm

Comments are closed.

LOADING..