Hitta julen på vinden.

Nu är mitt, Emmas, Lindas och Lollos vintage-jul-jobb äntligen publicerat i Amelia Jul. Hurra! Ni kanske minns att vi fotade det i somrigaste idyllen i Karlstad? I artikeln får vi tips om att ta tillvara gamla prylar, som finns på vinden eller hittas på närmsta loppis för en billig peng, plus att göra enkelt pyssel. Min favorit är de gamla tjusiga damerna som kan användas som pynt i både ris och gran, men även på fina paket. Köp tidningen i närmsta butik!

Translation:
My christmas work for Amelia magazine is now published, photographed in the middle of summer.

  1. Lise skriver:

    Ååååh, såna tallrikar (de gröna) hade vi när jag var liten! Allt brann inne när jag var 14, blir så himla nostalgisk när jag ser sånt. Vi brukade faktiskt äta just julmaten på dem. Har starka minnen av hur jag brukade lägga en hög med grönkål på det gröna mönstret. 🙂 Som tur var var det bara oviktiga grejer så som gröna tallrikar som brann inne, inga människor. Så nu 17 år senare kan man unna sig att vara sådär dramatiskt nostalgisk. 😉

    1. Oh, vilka minnen. Vilken tur att allting gick bra och att ingen skadades <3

Comments are closed.

LOADING..