Bike In Tweed, del 3: För han är min soldat.

Måste bara visa bilderna på Britta och hennes soldat.

Sicket tjusigt par va!

Ni som har missat Bike In Tweed, och vad det hela var för något, kan spana in dessa inlägg:
Del ett
Del två
Del tre

Britta aka Betty Lou.

Efter att vi hade fikat Rålambshovsparken kände jag mig för krasslig och var tvungen att åka hem. Hade liksom den där envisa förkylningen. Men jag var med på halva loppet och det var inte fy skam, för vi cyklade nog i två timmar under tiden. Jag var nummer 86 som ni ser.

Jag premiärbar den här korta 40-tals jackan i ull.

Och till det en nyinköpt vinröd basker och en varm halsduk.

Och härmed är alla bilder från Bike In Tweed slut. Tack för i år, slut för i år! Vi ses snart igen <3

Translation:
Some last photographs from Bike In Tweed. My friend Britta looks amazing in her borrowed uniform!

LOADING..