Måndagslistan.

Ny vecka och den förra kändes det inte som jag hann med allt jag ville, så nya tag.

– Den här veckan ska jag blogga flitigare.
– Jag ska leta rätt på och köpa tygbakgrund till en mycket spännande fotografering. Det här med att hitta fina tygbakgrunder är ju inte helt lätt, men tänker mig att jag får satsa på en tygaffär i första hand istället för en fotobutik.
– Träffa stylisten Theresia Py för att gå igenom styling gällande Miss Li.
– Blogga med de fantastiska bilderna från Årgångståget.
– Ta tag i det här med att införskaffa en väska, som jag har finurlat på hela hösten. Tänker mig en från The Leather Satchel Co. Här kan man addera handtag, extra djup, snabbfästen och precis allt man vill.
– Gå på två bokrelease-kalas, en med vintagemode och en med papperskonst.
– Jobba på mitt extrajobb med retusch tre dagar som vanligt.
– Köpa massa analog film.

Ser ni fram emot något roligt?

Translation:
My week, mostly working with retouch and planning my photo shoot with Miss Li.

 1. Å vilken fin bild!! Min fotografkollega säljer vinylbakgrunder om du är intresserad av det. Här är hennes webshop om du vill ta en titt. Det kostar ju mer än tyg såklart… Men en bra investering om man hittar rätt bakgrund! http://evasphotopropshop.loudguy.se/index.php?route=common/home. Jag hann inte med vad jag behövde förra veckan heller… Så jag tar nya tag jag med denna veckan. Heja oss!

  //Linnéa
  http://www.thewildrose.se -Bröllopsblommor, tygbuketter mm.

 2. Jag har också funderat på Leather Satchel Co., de verkar bäst. Dock har jag inte kunnat bestämma mig om storlek eller färg (knallröd eller vanligt brun).

  Jag ska skapa massa nya örhängen och stöpa ljus i koppar som jag ska sälja. Hade hoppats på att få fota lite också men veckan börjar regnigt 🙁

  Lycka till med din vecka <3

 3. Åh, jag har en från the Leather Satchel Co. och den är så så bra! Beställde min extra bred så att jag kunde få plats med kamera + dator samtidigt, och är helt perfekt. Har dessutom misshandlat den rätt rejält (använder den som min handbagage-väska när jag flyger och har flera gånger fått panik-pressa ner massa saker, ryanair och deras restriktioner alltså..) men det märks inte alls! Älskar den!

 4. Jag är ju bara liiite avis på att du får jobba med Miss Li, hur är en av mina favoriter i musiksverige! 🙂

  modemanifest.blospot.com

Comments are closed.

LOADING..