Halvmånenaglar.

Jag fick en fråga om hur jag brukar göra mina halvmånenaglar, och jag vet inget vettigt sätt att förklara på, så jag tänkte visa er istället. Det finns ju en massa sätt att göra formen på, till exempel såhär, hjärtformade, eller glittriga.

Det finns ju tydligen färdiga stripes som underlättar, men jag lever lite efter att man tar vad man har-principen och brukar ta vanlig hederlig tejp. Annat som är bra att ha är en pincett för att få på tejpen på nageln, tops med aceton om man får nagellack utanför och så. Ett genomskinligt överlack är bra också.

Sedan klipper jag till formen jag vill ha och ser till att den sitter bra på nageln. Den här formen kan man använda på ett par naglar, så länge den fäster så funkar det.

Målar, låter torka några minuter och sedan nästa nagel.

Det här är inget man gör på en kvart, men perfekt för en slö stund i sängen medan man kollar någon bra serie.

Translation:
Something about how I do my moon shaped nails. I use regular tape, but I am sure you can use some sort of nail stripes to make it easier.

  1. Jag använder mig också av tejp, det funkar prima! 🙂

    modemanifest.blogspot.com

  2. Åh det var ett bra tips. Antar att jag har en stadig hand, brukar få till månen, utan ”mall”. Men här får man ju garanterat en fin linje!

  3. Carin skriver:

    Fiffigt! 🙂

  4. Never tried these kind of nails before, but I will give it a try, it looks so lovely xx

Comments are closed.

LOADING..