Fotografiska, drömmen & fotoboken.

Idag är en stor dag för mig. Idag är det nämligen officiellt att jag kommer att ställa ut på Fotografiska våren 2015. En helt egen separatutställning i ett av de vackraste rummen på våning två. Det här är en stor dröm för mig, som ni nog förstår. Hela min långa resa från att ha börjat fotografera självporträtt 2006, som jag knappt vågade visa för någon, till att ha varit med i tidningarna FOTO, Fotosidan Magasin, Kamera & Bild, samt ställt ut på olika fotofestivaler i Paris, London och Tyskland. Jag minns också alla helger mitt första år i Stockholm, då jag satt ensam och knåpade med min fotobok 01- Where no endings end, som jag även tryckte och sålde själv. Bekostad ur min egen ficka med trettontusen sparade slantar. Tänk att allt detta slit skulle leda hela vägen hit.

Ni som funderar på att köpa min fotobok bör passa på nu. Det blir inga fler tryck, bara en endaste limiterad upplaga på 250 exemplar. Sedan är den borta! Boken kommer signerad och numrerad. I och med utställningen på Fotografiska hoppas jag på att kunna släppa uppföljaren 02.

Kan även passa på att säga att 01 – Where no endings end, nu även har släppts som digital bok på iTunes. För att spana in den klickar ni här! Tack till Scott Ritcher på K Composite Media som gjorde detta möjligt.

Och framför allt tack till alla som följt och stöttat mig under åren. Utan er vore jag ingenting.
Lite blödigt med värsta tack-talet jag vet, men är så glad, så glad.

Translation:
Some big news revealed today. During spring 2015 I will have a large art photo exhibition in Stockholm at Fotografiska. Yay! So happy.. I also have plans to publish another photo book, number 02. My first book is almost sold out. You can still find it here (printed, signed and numbered) and digital at iTunes. Thank’s to everyone following me and supporting me in my work. Let’s get to work!

 1. elno skriver:

  Gud vad grym du är! Det måste vara stora drömmen. Köpte din bok direkt! Man måste ju supporta!

 2. maria skriver:

  Men va kul! Häftigt. Kommer absolut dit 🙂 Grattis!!

 3. Sara skriver:

  Sjukt starkt att du kämpat dig dit upp i en bransch som inte
  kan vara det lättaste att ta sig fram i! Jag får säga som Borat då: Great success!!

 4. Alltså, så himla roligt! Stort grattis! Du är så duktig och förtjänar verkligen det här.

Comments are closed.

LOADING..