Bike In Tweed, del ett.

Förra helgen var det Bike In Tweed. En slags cykelparad för alla som älskar gamla cyklar och även gillar att klä sig i tweed. Jag hade ingen tweed i min garderob, men tog på mig det här och rullade ut min gamla cykel. En Crescent från 50-talet med virkat kjolskydd var dagens färdmedel.

På plats mötte jag upp nyfunna och gamla vänner. Emma är en av de nya bekantskaperna. Hon är alltid så fint klädd och sprudlande glad. Kaffe och kakor hade hon med sig, dessutom.

Även Mia är en ny vän. Två utmärkta tjejer.

Jag var en glad skit.

Här befinner vi oss i Tantolunden, vilket var turens första stopp och fikapaus. Men alla som skulle cykla samlades i Kungsträdgården först. Där fick vi våra lappar, blev fotograferade och kunde titta på varandras cyklar.

Det missade jag såklart, som checkade in bland de allra sista och blev deltagare nummer 86.

Alla var smärtsamt snygga. Här Mia i tweed, stickat och kjol.

Hennes vän Elvira var med. De cyklade inte, men mötte upp och fikade med oss.

Emma hade min drömhatt.

Med drömskt tyll. Avundsjuk!

Simon. Den fina. Med mustaschen.

Mer bilder kommer. Jag har som vanligt en hel drös på min kamera. Kram!

Translation:
Part one of Bike In Tweed in Stockholm.

LOADING..