Vintagemässan 2013.

I helgen var det dags för årets upplaga av Vintagemässan i Stockholm! Yay! Jag som hade peppat järnet i ungefär ett par veckor, hade även under samma tid jobbat upp en rejäl förkylning. Så det var med tunga steg och en varm panna som jag knatade runt på lördagens mässa, med kameran över axeln, och en stor tung påse eftersom jag just nu bor i en kappsäck medan Äntligen Hemma är hos mig.

Det var som vanligt väldigt bra utbud. Tycker att mässan bara blir bättre och bättre! I år är nog favoriten, även om förra året också var bra. Hög nivå på utställare och utbud. Man kan ju verkligen göra fynd här, även om prislappen är lite högre än om man skulle ha turen att fynda plaggen någon annanstans.

Sprang på Elsa och Carrå.

Allt var så fint presenterat, i vanlig ordning. Jag orkade inte riktigt ge mig på att prova skor, utan plöjde igenom ställningarna med kläder. Var mest på jakt efter 40-tals klänningar, kanske någon kappa och varma handskar.

Simon hittade en fin ullrock från en utställare som hade ett helt lager med oanvända kläder.

Så fin! <3

Swedish Hasbeens sålde skor. Att jag älskar deras skor är nog ingen hemlighet. Just nu drömmer jag om dessa i svart. Tänker att de skulle passa till allt.

Ann från Tidens Melodi huserade på Vintagemässan. En av mina favoritbutiker.

Kändes tråkigt att lämna Vintagemässan efter bara 40 minuter och tomhänt. Men ibland måste man hem och sova bort sin förkylning helt enkelt. Ni som var på mässan, jag är nyfiken på vad ni tyckte om årets upplaga och om ni tycker att något kan bli bättre?

Translation:
This weekend I went to a large vintage market called Vintagemässan.

LOADING..