Vinn biljetter till Vintagemässan!

I samarbete med Vintagemässan lottar jag ut tio biljetter till helgens event i Stockholm. Höstens Vintagemässa är den tolfte i ordningen sedan starten 2008. Mässan arrangeras på Drottninggatan 81, lördag den 28 september 11.00-17.00 samt söndag den 29 september 11.00-17.00. Boka in helgen med andra ord!

För att vinna två biljetter till dig och ett sällskap, skriv en motivering varför du vill gå. Glöm inte att skriva under med ditt för- och efternamn. Vinnarna kommer nämligen att sättas upp på en lista, och där kommer jag att behöva era namn. Vinnarna drar jag på fredag klockan 17.00. Vi ses på Vintagemässan! Pepp!

Och här kan ni se hur det såg ut förra året.

OCH VINNARNA AV 2 VARDERA BILJETTER ÄR: (Säg erat namn på listan och vips så kommer ni in!)
Christina Lindquist
Pamela Hansson
Anna Brynhildsen
Ann Öhman
Elsa Lisa Larson

Translation:
Competition for my Swedish readers.

 1. Fina du! Jag vill gärna vinna biljetter till mig och min vän så vi kan gå och strosa bland alla utställare och kanske hitta en ny vinterkappa eller finklänning. Fyllde som du vet tjugofem nyligen och det skulle vara en fin present att få träffa dig och köpa något fint för att fira. Kraaam ElsaLisa Larson

 2. Fröken, det kanske brinner i knutarna nu till att få vara med på den här fina lilla utlottningen. jag läste och började skriva på en motiverande svar redan igår när jag först läste detta inlägg. jag började famla efter ord och snygga formuleringar och en enkel fråga kring varför man skall få gå på en vintagemässa blev plötsligt väldigt väldigt stor. för hur beskriver man den känslan av hur hjärtat dunkar och bilder flimrar förbi i ens tankar och hur man framför sig kan se hur denna kjol eller klänning som anspråkslöst hänger på en galje idag lite skrynklig, lite medtagen men så vacker en gång har fått snurra i en perfekt cirkel till tonerna av en kontrabas, trumpet och enkla trummor på ett dansgolv? Eller att man såtydligt kan höra hur dom där ljuvliga skorna i grönreptil med lätt sväng klack låter när man i rask tankt går i dom på väg mot en träff med någon man håller väldigt kär? Dom där bilderna är så tydliga fast jag kanske aldrig dansat med en kjol sådär eller burit gröna reptilskinskor på väg mot någon jag håller kär. Förnimmelsen av dessa möten och rörelser gör mig ändå så glad. och det är väl därför jag skulle vilja få två biljetter till vintagemässan aka dröm och glädjefabriken!

 3. Vintage för mig som en tidskapsel är, de tar mig tillbaka
  till en svunnen tid. Att få botanisera bland kläder av alla de slag: mönster, spets,
  tyll och krås och drömma mig bort en stund är sannerligen lyx i vardagen. Så chans
  att som student i denna värld släppas in för en stund, vore inte fel, att få
  glädjas åt det vackra och kanske om turen på min sida, en skatt få med mig hem.

 4. Sagolika spetshandskar, tindrande tyllklänningar och himmelska hattar ska vara bra på att trolla bort flickors bekymmer har jag hört. Det vore härligt om Vintagemässans ting kunde göra så med mina med…

 5. Det vore så himla kul att överraska min underbara vän och gamla kollega med ett besök till mässan då vintage är både hennes och mitt intresse. I Belgien där jag bor har jag hittat en massa saker, men att fynda något svenskt vore härligt.

Comments are closed.

LOADING..