Vinn biljetter till Vintagemässan!

I samarbete med Vintagemässan lottar jag ut tio biljetter till helgens event i Stockholm. Höstens Vintagemässa är den tolfte i ordningen sedan starten 2008. Mässan arrangeras på Drottninggatan 81, lördag den 28 september 11.00-17.00 samt söndag den 29 september 11.00-17.00. Boka in helgen med andra ord!

För att vinna två biljetter till dig och ett sällskap, skriv en motivering varför du vill gå. Glöm inte att skriva under med ditt för- och efternamn. Vinnarna kommer nämligen att sättas upp på en lista, och där kommer jag att behöva era namn. Vinnarna drar jag på fredag klockan 17.00. Vi ses på Vintagemässan! Pepp!

Och här kan ni se hur det såg ut förra året.

OCH VINNARNA AV 2 VARDERA BILJETTER ÄR: (Säg erat namn på listan och vips så kommer ni in!)
Christina Lindquist
Pamela Hansson
Anna Brynhildsen
Ann Öhman
Elsa Lisa Larson

Translation:
Competition for my Swedish readers.

 1. Jag vill gå till vintagemässan för att jag älskar allt med vintage att göra, kläder, väskor, skor m.m. Jag tycker att det är helt fantastisk att kunna använda något som har använts av någon annan person.

  Alba Gonzalez Musso

 2. Jag har precis startat upp en klänningsuthyrning i Uppsala med vintagefestklänningar och har tänkt att gå på mässan för att inspireras till nya framtida event, försäljning och samarbeten. Jag tycker att det är hemskt roligt med vintageklänningar, sömnad och gillar anti-konsumtions-tanken bakom mässan. För att kolla på mina vintageklänningar på min uthyrning: http://issuu.com/elinzaulich/docs/eliza_kl__nningsuthyrning

 3. Jag vill gå för att jag ääääälskar vintage! Jag har lyckats vara borta på varenda mässa hittills och skulle väldigt gärna vilja gå denna gång när jag ÄNTLIGEN befinner mig här!

  MVH

 4. Jag skulle jättegärna vilja vinna! Jag har precis flyttat till stockholm, för två veckor sedan och känner bara en person till i stan så det skulle vara ett perfekt tillfälle att träffa likasinnade som också älskar vintage!

 5. Åh, jag var på vintagemässan förra året och det var så härligt! Hade varit kul att gå i år med men det är med alldeles för kort varsel (så räkna inte in mig i tävlingen 😉 )

  modemanifest.blogpsot.com

 6. Min motivering är att jag vill helt enkelt så gärna gå dit 🙂 Å min flickvän från Berlin är här nu, det skulle vara underbart att ta med henne dit! Sofie Hedlund heter jag på Facebook och min flickvän heter Vida Paz. Bästa hälsningar Sofie

 7. Jag vill visa min vän som nyligen har flyttat till Stockholm var man kan handla vintage då vi förra veckan pratade om väldigt mycket om det. Jag upptäckte någon dag senare att denna mässa skulle vara snart och därför vill jag gärna ta med henne dit för att börja vintageäventyret någonstans. <3 Emma Eriksson

 8. Jag flyttade från Stockholm i augusti och här hemma i Linkan har vi inte så fett utbud gällande, eh, vintagemässor. Men just den här helgen ska jag upp och hälsa på min fina pojkvän och jag har längtat hur länge som helst. Och typ det finaste man kan göra (mellan pussar såklart) kan ju då vara att gå runt på vintagemässan och kolla på allt som är fint. Drömmigaste helgen liksom. Mitt fullständiga namn ser du i mailadressen 🙂 Kram fina jessica!

 9. Oh jag vill gå. Vi behöver alla inspiration till hösten då livet känns lite grått o trist, vad kan inte bli bättre än vintagemässan i Stockholm? Då det kommer krylla med fina kläder, prylar och människor.

 10. Jag å min kompis ÄLSKAR vintage!!! Vi är galna i gamla kläder så vi vill jätte gärna gå (speciellt gratis) 😀

 11. vilken härlig tävling! jag har precis flyttat upp till Stockholm och önskar mer än gärna få deltaga på årets mässa. Älskar vintage så det här kommer bli spännande!

 12. jag vill gå på vintagemässan för min syster kommer och hälsar på mig i helgen. vi har hängt ihop hela livet och nu bor vi 60 mil ifrån varandra. hon har inte hälsat på mig sen i våras och hon behöver verkligen lite mer vintage i sitt liv. så det hade varit fint att få visa henne en sån fin del av min värld, nämligen fin-vintage! puss + pop!

 13. Det vore så himla kul att överraska min underbara vän och gamla kollega med ett besök till mässan då vintage är både hennes och mitt intresse. I Belgien där jag bor har jag hittat en massa saker, men att fynda något svenskt vore härligt.

 14. Sagolika spetshandskar, tindrande tyllklänningar och himmelska hattar ska vara bra på att trolla bort flickors bekymmer har jag hört. Det vore härligt om Vintagemässans ting kunde göra så med mina med…

 15. Vintage för mig som en tidskapsel är, de tar mig tillbaka
  till en svunnen tid. Att få botanisera bland kläder av alla de slag: mönster, spets,
  tyll och krås och drömma mig bort en stund är sannerligen lyx i vardagen. Så chans
  att som student i denna värld släppas in för en stund, vore inte fel, att få
  glädjas åt det vackra och kanske om turen på min sida, en skatt få med mig hem.

 16. Fröken, det kanske brinner i knutarna nu till att få vara med på den här fina lilla utlottningen. jag läste och började skriva på en motiverande svar redan igår när jag först läste detta inlägg. jag började famla efter ord och snygga formuleringar och en enkel fråga kring varför man skall få gå på en vintagemässa blev plötsligt väldigt väldigt stor. för hur beskriver man den känslan av hur hjärtat dunkar och bilder flimrar förbi i ens tankar och hur man framför sig kan se hur denna kjol eller klänning som anspråkslöst hänger på en galje idag lite skrynklig, lite medtagen men så vacker en gång har fått snurra i en perfekt cirkel till tonerna av en kontrabas, trumpet och enkla trummor på ett dansgolv? Eller att man såtydligt kan höra hur dom där ljuvliga skorna i grönreptil med lätt sväng klack låter när man i rask tankt går i dom på väg mot en träff med någon man håller väldigt kär? Dom där bilderna är så tydliga fast jag kanske aldrig dansat med en kjol sådär eller burit gröna reptilskinskor på väg mot någon jag håller kär. Förnimmelsen av dessa möten och rörelser gör mig ändå så glad. och det är väl därför jag skulle vilja få två biljetter till vintagemässan aka dröm och glädjefabriken!

 17. Fina du! Jag vill gärna vinna biljetter till mig och min vän så vi kan gå och strosa bland alla utställare och kanske hitta en ny vinterkappa eller finklänning. Fyllde som du vet tjugofem nyligen och det skulle vara en fin present att få träffa dig och köpa något fint för att fira. Kraaam ElsaLisa Larson

Comments are closed.

LOADING..