Besök av Äntligen Hemma.

Nu är det ändå ganska officiellt att Äntligen Hemma ska komma hit och göra om mitt sovrum. Herregud, peppen på detta! Jag har ju börjat följa programmet i och med att fröken Elsa Billgren började inreda för dem. Jag tycker att hon livar upp hela tv-rutan och så har hon en fantastiskt bra smak och känsla + gillar att använda gamla pryttlar.

Förra måndagen spelades det första avsnittet in hos mig. Då var jag ledig från jobbet och hjälpte till att stuva undan saker, och tjuvlyssnade från köket på inspelningen. Och från och med igår så bor jag inte hemma längre. Nu är teamet och Elsa nämligen hos mig varje dag och fixar och pysslar. Tänk va!

Om sisådär två veckor kommer jag att få ett helt nytt sovrum. Mitt hem kommer även sändas i tv-rutan i höst och jag lovar givetvis att berätta mer om det när det är dags! Min mamma ringer ungefär varje dag och frågar när det blir av.

Tack Elsa för att du vill komma hem till mig!

Translation:
As you might know, I recently moved to a new apartment (June) and since then I’ve worked a lot and done very few things in my new home. So, this summer, I applied to a Swedish interior design TV program called Äntligen Hemma and asked them to come and help me with my bedroom. Especially the problem with storage and wardrobes. They liked my ideas, so now I’m away for two weeks while they are here. I’m so excited to see the result!

 1. Fantastiskt fin fotölj! Trevlig blogg, glad att jag hittade hit.

 2. Oh my! What a dream 🙂 Can’t wait to see how everything turns out <3

 3. that’s so exciting!
  can’t wait to see what they do
  Cheray x

 4. evita skriver:

  Måste vara jättepirrigt men jag förstår att du litar på Elsa:)

  1. Ja, enbart Elsa hade fått göra detta hos mig. Tycker hon är jätteduktig!

 5. Underbart! Ser fram emot att få se resultatet 🙂
  /
  finafrun.se

Comments are closed.

LOADING..