Höstkänslan & picknickbudet.

Förra veckan fick jag ett fint bud till mitt jobb. Det var visst messmörets dag, den 19 september. Jag gillar ju picknickar som ni vet, och tänkte att detta är ett perfekt tillfälle till att köra en höstfika. I korgen fanns ett rabarberbröd som inte gick av för hackor. Men även tunnbröd, körsbärstomater och perfekt smultronpicknickdryck.

Vädermässigt så känns det även som att hösten är här på riktigt nu. Det firas (ja, varje årstid bör ju firas) med en rejäl stickad 40-tals kofta på. Den är ny och jag tänkte att jag skulle visa er den någon annan dag.

Translation:
Autumn is here now ☂

 1. Tiril skriver:

  Veldig fin kofte, perfekt til høstkveldene! I år synes jeg nesten det
  er deilig at høsten endelig kommer snikende. Sommeren har vært så fin
  og lang, at nå er det nesten på tide med høst. Jeg gleder meg til å fyre
  i ovnen når høststormene uler utenfor, drikke te og krype under et mykt
  ullteppe.

  Jeg håper du får en herlig høst, fineste Silversaga!

  http://www.sitrende.net/

 2. Koftan ser väldigt spännande ut. Ser fram emot att se mer av den! 🙂

  modemanifest.blogpsot.com

  1. Tack bästa fröken H! Det kommer ett inlägg tillägnat koftan, så som sig bör med nya saker man förälskat sig något i. Kram!

  1. Vad vill du lära dig? Jag kanske kan hjälpa till. Och tack och bock för komplimangen!

   1. Det skulle jag verkligen vilja! Dock är jag inte så mkt i Sthlm som jag skulle vilja.

Comments are closed.

LOADING..