Silversaga & rävarna.

Fantastiska Ulrika Kestere inspirerades av min Instagram-bild och målade en bild som hon skickade till mig. Älskar när inkorgen råkar fyllas av sånt här. Det lyste upp hela min tisdag! Att rävar är ett av mina absoluta favoritdjur gör ju inte saken sämre. Tack tack tack för den fina illustrationen och hoppas ni får en solig helg!

(Hennes blogg finns här)

Translation:
Ulrika Kestere painted me this picture out of a photograph I posted on Instagram a while ago. I love it!

 1. Hanna skriver:

  Wow vad fint!

 2. Just sådana saker kan verkligen förgylla en tisdag! Vilken fantastiskt fin bild. Drömsk. Sagolik. Kram!

 3. En sån fin illustration förstår jag att man blir glad av! 🙂

  modemanifest.blogspot.com

 4. Linda skriver:

  jösses så fint!

 5. Emilia skriver:

  Men herre vad fin!!

Comments are closed.

LOADING..