Hornstulls Marknad!

I söndags hängde jag och två av mina vänner på Hornstulls Marknad. Tillsammans sålde vi porslin, kläder, accessoarer och prylar på två bord. Det hela var lite av en spontan idé som vi fick när vi satt och retuscherade en dag på jobbet och pratade om hur mycket gamla saker vi samlat på oss.

Den här kriminellt snygga var där!

Och köpte lite saker av mig. Som ett hårspänne.

Jag hade sällskap av mina arbetskollegor Kerstin och Mariette. Tycker så mycket om dessa två, som jag numera tillbringar tre arbetsdagar i veckan med. Kunde inte haft mer tur än när jag hamnade på samma jobb som dom.

Ett av våra bord. Pryttlar, porslin och småsaker.

Kerstin hade den här fina 60-tals klänningen till salu.

Som Julia kom förbi och provade och var supersnygg i.

Vi hade så vacker utsikt från vårat loppisbord. Ren lyx faktiskt.

Sedan dök Simon upp! Jag gick på fruktstundspaus och min kollega tillika fotograf Kerstin tog lite bilder.

Att jag tycker att den här mannen är fantastisk, vet ni nog redan.

Kerstin råkar ha privilegiet att vara nygift och hade dessutom en massa underbart handplockat porslin på sitt bröllop. Hon säljer det nu till superbra priser! Har bestämt mig för att försöka hjälpa henne med att hitta hem till hennes koppar och fat från 20-, 30- och 40-tal. Någon som är intresserad av att köpa porslin till fest/bröllop/uthyrning osv? Maila mig isåfall på jessicasilversaga(snabeln)gmail.com, så för jag ihop er. Älskar för övrigt kopparna med de guldiga snäckskalsvågorna ovan!

Hon säljer även fina glas i mindre storlekar.

Och jag sålde massa scarfs, skärp, hårblommor och sånt. Det mesta blev kvar, så ser ni något ni gillar så släng iväg ett mail vettja!

Sålde även klänningar.

Kerstin hade en korg med äpplen från sina föräldrars gård. 2 kronor styck! Blev rena succén. Närproducerat och bra. Tack för en bra dag Hornstulls Marknad!

Translation:
Me and my friends sold some stuff on a flea market last weekend!

 1. Alltså… Hans blick på dig!!! 🙂 <3

 2. Lisa skriver:

  Kransen med små blommor, finns den kvar?

 3. Åh om jag ändå bott i närheten

 4. evita skriver:

  Och du är jättesöt i snedluggen:)

 5. Vicky skriver:

  älskar den där himla marknaden alltså, det är verkligen mycket kvalitet och inte så mycket skräp och plastaskit.

  1. Ja, den är bra den där Hornstullsmarknaden!

Comments are closed.

LOADING..