Två kilometer loppis & lite till.

I helgen var det dags för den årliga upplagan av Aspuddens två kilometer-loppis. Jag vaknade och var jättetrött för jag hade jobbat hela veckan från morgon till kväll och fotat bröllop på lördagen. Men solen sken, så jag fick feeling! På med solglasögon, Dorothy-snurror och rutiga klänning.

Mötte upp den här pärlan, som jag har saknat länge nu. Hon fyndade som sjutton, ullbyxor, pennkjol, blus, virkad cape och en samlingsbox med vinylskivor över hela 40-talet. För bara några hundralappar. Jag däremot köpte tre klänningar, som var lite för dyra egentligen. Men för sjutton.

Som den här. 40-tal med handbroderade löv och pärlor.

Den satt som ett smäck, så jag kunde inte låta bli. Hoppas bara att jag får användning av den någon gång!

Translation:
Elsa and I went to a large flea market this Sunday and I bought a 1940’s dress altough I were not supposed to buy anything. Eiy.

LOADING..