Ba så himla glad.

Den senaste tiden har varit full av prövningar. För att inte tala om förra året. Jag hade inget jobb, kämpade med små frilansjobb här och var. Sålde av mina klänningar för att få det att gå ihop. Känslan av att plocka ut något ur garderoben man älskar, men måste sälja för att kunna betala hyran. Mitt hjärta var också trasigt. Personen jag älskade fick mig att känna mig dålig. Jag gjorde allt för att försöka räcka till, på alla sätt. Men istället blev jag bara tom. Vändpunkten kom när jag flyttade. Sedan fick jag börja lappa ihop mitt hjärta bit för bit. Jag började dansa igen. Tackade ja till att träffa mina vänner. Vet inte vad jag hade gjort utan Elsa och Carrå. Utan dem hade Stockholm varit en ganska ensam och kall stad. Förra veckan provjobbade jag som retuschör och fick dessutom veta att jag fick jobbet. Ba så himla glad! Tre dagars jobb i veckan är precis den tryggheten jag behöver. Resten av dagarna frilansar jag. Bloggen kommer uppdateras lika flitigt ändå. Tack för att ni finns och läser!

Translation:
Just feeling so good. Everything falls in place right now.

 1. Synne skriver:

  Åh, så fint å lese! Jeg ønsker deg alt godt!

  1. Tack vackra Synne. Jag är så glad att du läser min blogg. Du känns som en nära vän för mig, trots att vi aldrig har träffats.

   1. Synne skriver:

    Slik er det for meg også, Jessica <3

 2. Vad skönt att höra! <3

  modemanifest.blogspot.com

 3. A skriver:

  Skönt när saker och ting i livet vänder. Tack för din blogg och TACK för dina FANTASTISKA bilder. Om det blir tillfälle att anlita en fotograf någon gång kommer jag absolut vilja ha dig!

  1. Åh, tack för så fina ord! Det ser jag fram emot.

 4. Ida skriver:

  <3 Be strong! : ) Du är så fin!

 5. Härligt att det börjat vända, grattis till jobbet!! kram!

Comments are closed.

LOADING..