Älskling, jag har aldrig kunnat lära dig någonting. I bästa fall så kan jag bidra med en känsla.

Jag har varit lite lat med att släpa med mig min stora kamera den senaste tiden. Vi får kika på mobilkamerabilder istället. För någon vecka sedan var jag på solnedgångspromenad på Långholmen.

Wiktor var med.

Andra dagar skrev jag i den här anteckningsboken. Klurar på kommande fotograferingar, en ny bok och kanske en utställning. Den köpte bästa Scott från Damernas Värld till mig när han var i New York.

Träffade även den här fina tjejen en kväll. Hon hade lite hjärtesorg och då gör man bäst i att bara gå, gå, gå och prata, tycker jag. Så det gjorde vi. Vill ge henne lite styrka just nu, men vet inte hur. Kan bara lyssna.

Jag höll på att experimentera med olika läggningsmönster för pin curls. Såhär såg det ut en dag, då jag skulle träffa en vacker man senare under kvällen.

Hade även bakat hallonmacarons för jag tänkte att han skulle gilla det. Recept från Made by Mary.

Sedan kom min mamma hit och bodde hos mig i ett par dagar. Vi var uppe sent, tittade på gamla 90-tals program, åt massor av god mat, pratade om kärlek, shoppade och kramades väldigt mycket. Sådär som man ska göra när man träffar sin mamma som annars bor 40 mil bort.

Jag eldade lite i kakelugnen åt henne så att hon skulle få ligga och lyssna på det lugnande sprakandet.
Vill ni följa mig på Instagram så heter jag silversagas.

Translation:
Latest week in my Insta (silversagas). Late summer night walks, baking macaroons and trying on new pin curl setting patterns.

  1. Synne skriver:

    Du baker alltid perfekte makroner! For en ypperlig egenskap, du bør sette det på CV-en din!

  2. Linda skriver:

    Vilken underbar anteckningsbok!
    Och tack, vad glad jag blir för de fina orden! Puss

Comments are closed.

LOADING..