Hejdå staden, hej landet.

Det här är ett tidsinställt inlägg mina vänner. Idag är jag på väg ut på landet för att träffa en bra och fin person. Tar med mig kameran och hoppas på varmt väder. Det hade varit grymt att få bada. Jag kommer hem imorgon och under tiden har jag förinställt inlägg till er. Vi ses snart igen. Puss!

Translation:
Going away for a couple of days. I’ll take my camera with me. See you soon!

  1. Hanna skriver:

    Fast med ett sånt fint paraply lär du nästan hoppas på regn hehe eller så är det ett solparaply 🙂 Brukar jag köra med i Thailand för att vara snäll mot huden.

    1. Ha ha, det är ett regnparaply som är trasigt så jag har det mest till bröllopsfotograferingar eller som en fin detalj hemma. Har ett solparaply liknande det du beskriver och det är skönt under riktigt varma och soliga dagar.

Comments are closed.

LOADING..