Lördag.

På midsommardagen vaknade jag sämre än jag var dagen innan, då jag hade lite feber. Hade bästa planerna för dagen om att fira midsommar nummer två med andra vänner. Men vad gör man liksom. Åh.

Spenderade mest tid i sängen och kollade gamla säsonger av Lost.

Hej. Hade ju gjort mig fin för kalas med hatt och så.

Men lugna dagar såhär är ganska fina. Fina för att dom man är tvingad att inte göra någonting alls, som jag har så svårt för i vanliga fall. Lite ångest på att ställa in saker, men övar på det. Ibland behöver man bara vila.

Promenerade runt i lägenheten och drömde lite om vad jag vill göra här. Måla och laga lister, byta knoppar på köksluckorna, sätta upp lister, köpa gamla spegeldörrar, måla om hatthyllan.

Sju sorters midsommarbukett.

Mitt nya kylskåp. Det gamla gick sönder precis när jag flyttade in. Fingrade på ett Smeg först men kände att det inte var värt de extra tusenlapparna och så ville jag ha ett kylskåp som kändes mer lågmält och enkelt än 50-tals retro. Just för att huset är byggt 1912. Är så glad över att ha ett kylskåp igen. Mat är grejen alltså.

Köksbordet lämnade den förra ägaren kvar. Perfekt med sittplats för en massa människor.
Älskart.
Att bo här alltså ♡

Translation:
Was sick this Saturday so I spent time in bed watching Lost.

  1. Tråkigt att du vart sjuk! Själv åkte jag också på en förkylning, men vägrade vara sjuk och tog några treo, för att sedan ha ett ganska magiskt midsommarfirande 🙂

    modemanifest.blogspot.com

  2. evita skriver:

    Lägenheten är verkligen fin. Hoppas det blir många fina stunder här.

Comments are closed.

LOADING..