Will you still love me when I’m no longer young and beautiful.

Igår var det midsommar. Först fest i en park och krocket och sedan grillning hos Bea flera timmar efter midnatt. Jag och Fredrik lyssnade på Lana Del Ray Young and beautiful’ på repeat och sjöng med. Vi pratade om stora kärlekar och bra hångel. Men mest omöjliga kärlekar. Jag dansade själv på vardagsrumsgolvet. Kände den mjuka mattan under mina fötter och tänkte att jag var själv, där. Några drack snaps. Vi spelade Jag har aldrig. Drack champagne ur stora coctailglas med fryst vattenmelon. Begravde oss under filtar för att kunna vara ute ännu längre till. Sommarnatt. Med människor man aldrig träffat tidigare och vänner man älskar. Fastän man ses så sällan. Sedan delade några av oss taxi in till stan. Jag hoppade av vid Hornstull. Lyssnade på den vakna Stockholms-natten en stund. Gick över bron, såg världens största måne, gick sakta hemåt. Plockade sju sorters blommer. Tänkte att jag alltid varit rädd för Stockholms-nätter. Men inte nu, inte längre.

Translation:
I slept on seven flowers the other night.

  1. herere jisses vad fint det låter.

  2. Låter som en jättetrevlig midsommar! Och låten är förresten helt underbar<3

Comments are closed.

LOADING..