Vintage i Stockholm: Lyckliga Gatan.

Nu tänkte jag att vi skulle fortsätta med min guide över Stockholms vintage-pärlor.
Idag har turen kommit till Lyckliga Gatan som ligger i Midsommarkransen i Stockholm. Här finns kläder, möbler, lampor porslin och glas, samt övriga pinaler.

Tidigare delar i vintage-guiden finns här:
Old Touch.
Årsta Prylbod.

Lyckliga Gatan ligger på Svandammsvägen 8, som är ett 1920-tals hus i Kransen. Det här huset bodde jag för övrigt i första gången jag flyttade på riktigt till Stockholm.

Här finns massor av kläder och fina klänningar.

Jag brukar även passa på att spana in glas och porslin.

Elin som äger Lyckliga Gatan är så mysig och rolig. Glad över att få ha lärt känna henne.

Butiken har öppet måndag 12.00-17.00, torsdag till fredag 12.00-17.00, lördag-söndag: 11.00-15.00. Hit hittar du bäst genom att ta tunnelbanan mot Midsommarkransen, uppgången mot Svandammsvägen, sväng vänster och gå förbi Coop-butiken och promenera några minuter. Gatan svänger vänster runt hörnet och där hittar du även butiken.

Translation:
I’m continuing my vintage guide for Stockholm. Today I am writing about ”Lyckliga Gatan” in Midsommarkransen. Here you’ll find vintage clothes from the 1950’s to 80’s, furnitures, lamps and more!

  1. Tack för din guide! Fortsätt! Jag vill gärna ha fler pärlor. Det förgyller 😀
    Du är underbar så att du vet! tvivla aldrig på det <3

  2. C skriver:

    Nu blir jag nyfiken! Undrar om du, som av en händelse, råkar veta vad Elin tar för skänken på näst sista bilden? Jag har nämligen en precis likadan i minst lika fint skick, fyndad (vill jag tro) på Blocket här i Skåne. Annars får jag förstås ta och maila henne på Lyckliga Gatan.

    Och grattis till nya lyan förresten!

    /sporadisk bloggläsare som ofta hittar tillbaka till dina vackra bilder

Comments are closed.

LOADING..