Sånt som är försvinnande gott.

För ett par veckor sedan fick jag prova Leksands Knäckebröds nya Tre Kullor. Ett tunnknäcke som förenar gamla bageritraditioner, ny design i gammaldags tappning och rena råvaror utan tillsatser. Problemet är bara att det har varit så gott att jag liksom har ätit upp allt innan det knappt han fastna på bild. Ryckte fram kameran häromdagen för att få med den sista förpackningen på bild. Finns i tre smaker, min favorit var Kantarell och Lingon.

Translation:
Just nom nom nom.

  1. Nässlor och bovete lät ju fruktansvärt gott! Synd att vi inte är några storkonsumenter av knäckebröd i mitt hem bara.

    modemanifest.blogspot.com

    1. Jag är inte heller någon storkonsument av knäckebröd. Men dessa är lite roligare och matigare och passar till det mesta man lagar. Gillade fröna som var på nässlor och bovete. Men som sagt, lingon och kantarell var en favorit också!

  2. Måste prova! Ser ju jättegott och nyttigt ut!

Comments are closed.

LOADING..