Elsa & Jessica-dagen.

Igår hade jag och Elsa peppat i evigheter för att ha en lång dag på stan. Vi skulle besöka en massa second hand-butiker, äta lunch i parken, promenera, fotografera och fika med en bunt andra tjejer. Osv. Men så blev det alltså inte, eftersom jag mitt i allting fick åka och skriva papper på försäljningen på min lägenhet. Men nu är den såld! Hurra! Och jag är ett steg närmre min flytt i slutet av juni vilket är väldigt skönt.

Här mötte jag upp Elsa på Odenplan innan pappersskrivningen. Pepp, nervös, försommarglad och allt på en och samma gång. I min favorit-bordsdukrutiga-vintageklänning á 40-tal. Jojomän. Väska från second hand, mina nya favorit solglasögon från Black Eye Wear och väldigt promenadvänliga träskor från Bergelin.

Hej hej, här är vi. Jag och min fina Elsa!

Sedan begav vi oss till Old Touch på Upplandsgatan där jag snabbt lade händerna på den här hattboxen, som ni vet. Det syns inte hur stor den är, men den är rätt gigantisk och kommer stå ovanpå mina garderober i den nya lägenheten och vara bra förvaring. Jag älskar att förvara tråkiga saker i vackra boxar, hattaskar, gamla resväskor och koffertar. Mycket bra grejer mina vänner!

Jag provade hatt.

Elsa Maria provade klänning. En nytillverkad 50-tals klänning efter gammalt mönster och tyg.

Sedan provade jag den här broderade morgonrocken och dog en smula. Vill bära runt den här på söndagsmorgnarna när jag rostar bröd och hånglar med någon snygg man. Kanske.

Translation:
Yesterday thrift shopping with my Elsa!

LOADING..